Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik volt a legdurvább mód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik volt a legdurvább mód ahogy valaki dobott?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 20:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
S.tem azok a legbunkóbb "elhagyások" ha sms-ben,vagy msn-en vagy akár myvipen levélbe szakítanak v.kivel :/
2009. júl. 14. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

"majd találkozunk", aztán soha többé

Elötte nem volt se vita, se semmi

igaz szerető voltam.

2009. júl. 14. 20:54
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Ott voltam nála egész délután, együtt voltunk, minden rendben volt, aztán este már nem válaszolt az sms-eimre. Másnap írt egy sms-t, h neki ez így nem megy...

2 napra rá suliban jött velem szemben a folyosón, és szinte alig akart köszönni...

Elég szarul esett, h meg sem magyarázta, pedig sokszor megkérdeztem tőle...

18/L

2009. júl. 14. 20:56
 4/18 anonim ***** válasza:
36%
Én két hónapja voltam együtt a fiúval. A találkozásunk elején még tiszta boldogan mondtam neki, hogy két hónaposak vagyunk, milyen szuper. Egy gyönyörű délutánt töltöttünk együtt, majd búcsúzáskor, amikor a másnapi találkát beszéltük meg, olyanokat mondott, amik után én nem láttam értelmét folytatni és mondtam neki, hogy én nem szeretném soha többet látni. Ő megszólalni sem tudott, kérte, hogy gondoljam át, másnap beszéljük meg, vagy most, de én nem akartam. Csak kértem, hogy menjen el. Már szinte rugdostam, hogy menjen már el. "Szegénynek" fogalma sem volt, hogy mit vétett. Pedig elég nagyot vétett, csak hát neki fel sem tűnt... Csak mondta, hogy beszéljük már át, de én nem akartam. Szerintem elég durva voltam. Később mondjuk megbeszéltük a dolgokat, és bár akkor nyers és durva voltam, jobb volt mindkettőnknek így.
2009. júl. 14. 20:59
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Annyira végül is nem volt durva, de ez a leg ami velem történt: Felhívott, és csak annyit mondott, hogy legyen vége. Csak pislogtam, hogy mivan, 2 nappal előtte még áradozott, hogy milyen jó velem. Aztán mondta, hogy ha akarom megbeszélhetjük, elköszönt és letette.
2009. júl. 14. 21:21
 6/18 anonim ***** válasza:
66%
SMS:VÉGE.... Hiába hívtam,hiába kerestem, mentem utána,nem válaszolt,nem vette fel a telót.Szar ügy.Többet nem taliztunk,de ez az eset megtanított arra,h. pasi után soha ne fussak.
2009. júl. 14. 21:38
 7/18 A kérdező kommentje:
Én 15 vagyok. és 5-ször tört össze a szívem (azt közlöm hogy egyikkel se jártam, csak megmondtam neki hogy szeretem) itt az 1.: Odasétáltam hozzá a suli udvarán(jó barátok voltunk), beszélgettünk, majd elmondtam neki. Ő erre hangosan elkezdett röhögni (25 ember volt körülöttünk). Ezután nem akartam találkozni vele.
2009. júl. 14. 21:42
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
nekem szakitásunk előtt 2 perccel még szexeltünk meg minden amit el lehet képzelni:erre ő h akar szeretni de már nem tud ... hmm
2009. júl. 14. 21:47
 9/18 anonim ***** válasza:
56%
20:59-es: Ugye te akkor még szeretted mikor elküldted? Hogy tudtad kiheverni a dolgot? Volt olyan,hogy legszivesebben vissza csináltad volna,de az eszed nem hagyta? Volt,hogy majdnem írtál neki sms-t,hogy hiányzik?Azért kérdezek ennyit,mert hasonló cipőben vagyok és nagyon rossz.
2009. júl. 14. 21:49
 10/18 anonim ***** válasza:
66%

Msn-en közölte, hogy fogjam már fel, hogy nem akar már tőlem semmit, tőle nem számíthatok másra, mint kósza d.gáskora, és mivel most már látja, hogy ezt nem fogom fel, inkább ne találkozzunk többet, mert ő ugyan soha nem fog belémszeretni.

mindegy, túléltem valahogy.

2009. júl. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!