Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért dobott ki? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dobott ki? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 2,5 hónapja vagyunk együtt.. Tegnap este ott aludtam, megtörtént az a dolog is. Azt mondta soha nem volt még ilyen jó.. Azon voltam, végre találtam komoly kapcsolatot és ez az megfogtam valamivel. Ugy váltunk el, hogy szeretlek .. meg hogy átjön majd hozzám _(másikváros)_

Facen még beszélgettünk, jóvolt.. majd elment aludni.Unokatesója kérdezte tőlem, hogy lehetne e köztünk valami, mert nagyon tetszek neki stb stb stb.. mondom ha nem lenne barátnőm úgy csak. Vissza jött bnőm, kitette hogy egyedülálló. Nemértettem mivan. Ezért haragudott meg?? flegma velem nagyon és ugylátom utál mint a sz.rt miért?! odaírtam ha nem lenne.. Szerintetek mit tegyek?? Mondtam neki hogy este olyan jó volt, azthittem végre megtaláltam aki kell.. Azzal érvelt, ő unja meg hogy EGYEDÜL akarja élvezni a nyarat meg hogy búcsúajándék volt az este..

2011. aug. 16. 10:31
1 2
 1/13 Ariadne13 ***** válasza:
ilyenkor a válasz minden esetben, ha nem akarsz balhét: nekem csak a barátnőm kell, szóval nem lehet köztünk semmi
2011. aug. 16. 10:33
 2/13 anonim ***** válasza:
talán túl büdös vagy :o
2011. aug. 16. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Hagyd ott... vagy kezdj el járni egy másik lánnyal, akkor rájön mit vesztett és talán meggondolja magát.
2011. aug. 16. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
SzAr voltál,csak képtelen megmondani neked.
2011. aug. 16. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Megsértődött a barátnőd ezen. Biztosan elárulta neki ez a lány és ezért.máskor ne írogass ilyeneket más lányoknak, mert a barátnőd próbára tehet. Azt kellett volna írni, hogy nem, mert a barátnőm a mindenem...vagy ilyesmi.

Beszéljétek meg!

29N

2011. aug. 16. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tényleg ő küldte rád a rokont. Te meg 2 esélyes választ adtál, aminek nem örült, ahogy látod is... Persze te is gondolhattad volna, a másik meg, hogy utálom azokat a nőket, akik ilyen gyerekes dolgokat csinálnak.
2011. aug. 16. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:

Facebookon szakított??? Mekkora sztori!!!!

De most komolyan, személyesen nem is beszéltetek róla?

2011. aug. 16. 10:51
 8/13 A kérdező kommentje:
most jön át délre és elmondja a szemembe. de szerintem tuti hogy nem unt meg.. ez hülyeség
2011. aug. 16. 10:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Háháhá, imádom a nőket! Látatlanban a tippem, hogy a két idióta próbára tett téged. Annyi hülye p1csa játsza ezt el, hogy félelmetes: a rokona/barátnője telbeszéli a fejét hülyeségekkel, hogy neked csak a szexre kellett, a párod védekezik, de a bogár el lett ültetve a fülében. Erre a kretén barátnő/rokon felajánlja, hogy tegyenek téged próbára, majd ő bepróbálkozik nálad. Erre te, ha nem azt írod, hogy "Úristen dehogy! Tűnj a p1csába, nekem csak a barátnőm létezik, míg a harang, stb...", akkor máris neki van igaza, mert te csak meg akartad dugni. Mire a barátnőd odaér, a sztori már kb odáig alakul, hogy te simán rámásznál az unokatesójára, de még a krumplit is megdugnád, ha el nem gurulna. Majd írd meg kérlek, igazam volt e, remélem, nem.
2011. aug. 16. 12:19
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát majdnem. Igazából ugye egy ottalvós buli volt tegnap és ma reggel ért véget. Aztán a csaj öltözött és melltartóig levetkezett.. én meg ránéztem a csajra.. ennyi volt. Erre a 3. barátnő meg megjegyezte barátnőmnek, hogy én mennyire stíröltem a csajt.. aztán barátnőm irt a csaj nevébe.. és ebből lett a hiszti
2011. aug. 16. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!