Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért dobott ki? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dobott ki? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 2,5 hónapja vagyunk együtt.. Tegnap este ott aludtam, megtörtént az a dolog is. Azt mondta soha nem volt még ilyen jó.. Azon voltam, végre találtam komoly kapcsolatot és ez az megfogtam valamivel. Ugy váltunk el, hogy szeretlek .. meg hogy átjön majd hozzám _(másikváros)_

Facen még beszélgettünk, jóvolt.. majd elment aludni.Unokatesója kérdezte tőlem, hogy lehetne e köztünk valami, mert nagyon tetszek neki stb stb stb.. mondom ha nem lenne barátnőm úgy csak. Vissza jött bnőm, kitette hogy egyedülálló. Nemértettem mivan. Ezért haragudott meg?? flegma velem nagyon és ugylátom utál mint a sz.rt miért?! odaírtam ha nem lenne.. Szerintetek mit tegyek?? Mondtam neki hogy este olyan jó volt, azthittem végre megtaláltam aki kell.. Azzal érvelt, ő unja meg hogy EGYEDÜL akarja élvezni a nyarat meg hogy búcsúajándék volt az este..

2011. aug. 16. 10:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Velem pasik játszották ezt be,úgyhogy nem csak csajok találnak ki ilyet! És kihangosított telefonnalxD
2011. aug. 16. 21:52
 12/13 anonim ***** válasza:

12:19 vagyok

Zseniális, annyira tipikus... XD

Utolsónak: amúgy van igazad, a férfiak sem jobbak egy szemmel sem tömegesen, de ilyen jellegű viselkedést konkrétan még férfiemberről nem hallottam; ezek szerint van sajnos :S

2011. aug. 17. 08:51
 13/13 A kérdező kommentje:
lehet csak én szeretem annyira, hogy próbálok minél nagyobb pórázt adni neki de normális keretek között ezzel a felesleges balhékat elkerülve? Én azért nem csináltam volna ezt, mert most megnézte én nem leszek kevesebb de nem szólt hozzá. Ha már beszélgettek volna akkor vágom be a durcit, de igy nem.. így szerintem csak felesleges.
2011. aug. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!