Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az hogy valaki soha nem talál párra? 25F
Csak nem látom magam előtt hogy hogy néz ki egy ilyen személyiségfejlesztés..
Ugye adott egy ember világképe ami lehet hogy alternatív vagy konspirációs de annak is vannak elfogadható fokozatai. pláne ha spiritualitáson alapszik.
Bizonyos értelemben furcsának tarthatják az emberek hogy én sajátos meggyőződésből úgy döntöttem hogy nem iszok alkoholt nem dohányzom nem eszem húst.. Arra már előítéletesek az emberek hogy ez biztos ilyen meg olyan...
"az ember csak úgy "dobálja" a csajokat"
Annyit viszont elárulok neked, hogy annyira felkapottak lettek ezek a "tréningek", hogy én alaposan áttanulmányoztam őket.
A lányok számára is hasonló, például az "álomlány" tréning (csak a legenyhébbet említem), de sok más is.
Mindegyik hasonló elven alapszik, de általában nem segítenek. Márcsak azért sem, mert többségük arra biztat: manipuláld a másik nemet. Ez ugyebár még működhet is, egyeseknél, viszont ha a másik nem is (veled párhuzamosan) hasonló tippeket kap, valami nagy nemek harca lesz az egészből, szép kapcsolatok helyett. :)
ma 23:02
A jó(!) személyiségtréningek alapja, hogy nem "megváltoztatni" akarja személyiséged alapvető összetevőit, csak megpróbálja kihozni belőlük a legpozitívabbat.
Nem fognak arra kérni, hogy egyél húst, vagy ne gondolkozz spirituálisan.
A jó személyiségfejlesztésbe mindez belefér. Attól igyekszenek eltávolítani, ami rossz neked, szenvedést okoz, gátolja céljaid megvalósulását. :)
Azt sem tudom hogy kell kinéznie normális esetben egy ismerkedésnek.
Nehezen tudom elképzelni hogy valakihez odamegyek az utcán közlöm vele hogy tetszik és már nyert ügyem is van..
Férfi többlet van a fiatal generációt illetően.
És ezáltal nem kell hozzá nagy ész hogy kitaláljam rengeteg a nőtlen férfi akik sorban állnak a lányoknál, a lányok pedig megtehetik hogy válogassanak az is tény. Ezenkívül ritka az olyan lány aki éppen nincsen kapcsolatban vagy nem áll nagyon közel hozzá valaki által..
Az utcán kevesen ismerkednek. :) Ott "ki lehet szemelni" valakit, de ahhoz helyzet kell, hogy meg is szólítsd! Például kifigyeled diszkréten, hová jár, véletlenül összefutsz vele. :)
"Férfi többlet van a fiatal generációt illetően."
Még egy pirospont. Így igaz.
Kb. a középkorú emberekig több a férfi. A fiatalok között is. Idősebbek között több a nő, mivel a nők átlagban majd 10 évvel tovább élnek.
Látom, jó alaposan tisztában vagy a témával, nem csak felületesen vonsz le következtetéseket. :)
Hol érdemes keresgélnem személyiségfejlesztő tréninget akár csoportosat vagyis inkább csoportosat..?
Az "instant" csodatevő dolgok nem váltak be, mert magára van utalva az ember aki saját magát visszahúzza hangulatának megfelelően és az egészből nem lesz semmi tapasztalatból mondom..
Nehéz lenne ebben tanácsot adnom, hol találsz igazán jót. Mindenképpen szakembereknél próbálkozz. Pszichológiai végzettséggel rendelkezőknél (olyan tréningeken, amelyeket ők tartanak).
Még köztük is akadnak "sarlatánok", de mégis, bizonyos garanciát nyújt, hogy nem hülyeségekkel tömik az ember fejét.
És nem kell túl "komoly" terápia, tényleg elég egy semleges személyiségfejlesztéssel kezdeni. Kis pozitív gondolkozás, segít meglátni a szépet.
Szerintem te elég tisztán gondolkodsz ahhoz, hogy aztán magadtól is tovább tudj lépni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!