Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik az hogy valaki soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az hogy valaki soha nem talál párra? 25F

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 22:05
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Igen vállalom.

Rák jegyben születtem és érzem is magamon ezeket a tulajdonságokat. Aszcendensem Skorpió szóval a "szexéhség" is adott mégsem jutok egyrőkl a kettőre a témában..

De mivel Depressziós vagyok nem szólítgatok le lányokat az utcán.

Néha eljátszok a gondolattal de gyorsan legyártom az elméleteket amik szerintem reálisak már szinte mindenki a koromban foglalt vagy minimum jó pár férfi van aki pályázik a lány kegyeire előnyösebb helyzetből természetesen...

A személyiség sem fejlődik csak úgy önmagától, tényleg valami terápiára lenne szükségem vagy nem is tudom mire csoportterápiára már ha van ilyen egyáltalán.

2012. júl. 20. 22:42
 22/54 anonim ***** válasza:

"elidegenítettem magamtól mindenkit bezárkóztam mert szégyenlem ezt az egész idióta helyzetet de a mai diszkók nem is tudom"

Ez most ok, vagy következmény? :) Mintha egy ördögi kör lenne!

A lány, tavasszal, akivel csókolóztál: egyáltalán, szerelmes vagy belé? Vagy csak a magány ellen kellett volna?

Nehéz helyzet lehet, én elismerem. Kívülállóként, és, mivel nem ilyen típus vagyok, csak találgatni tudok rólad.

2012. júl. 20. 22:43
 23/54 anonim ***** válasza:

"A személyiség sem fejlődik csak úgy önmagától, tényleg valami terápiára lenne szükségem vagy nem is tudom mire csoportterápiára már ha van ilyen egyáltalán."

Ennek semmi akadálya. Keress egy jót, manapság sokan élnek ezzel. :) Még mindig jobb, mintha az egész életed rámenne (depresszióban élnéd le).

És különben is. Mit veszíthetsz? Egy próbát megér! A személyiségfejlesztés meg alapból hasznos lehet, bárkinek.

Csak óvatosan, tényleg szakemberhez fordulj, mert nagyon szennyezett manapság ez a dolog. :)

2012. júl. 20. 22:45
 24/54 A kérdező kommentje:

Szerelmes voltam belé még miután "kosarat adott is" egy darabig de azért realizálódott hogy vége...esélyem nincsen nála.

Túltettem magam rajta amennyire tudtam de azért mikor látom akkor előjönnek a dolgok..

2012. júl. 20. 22:45
 25/54 A kérdező kommentje:
Az tény hogy nagyon kevés ember van akivel erről szívesen beszélek csak a felszínt kapargatom náluk, de ők nem értenek engem meg igazán nem tudják milyen súlyos a helyzet, csak pozitív gondolkodást javasolják, de az nekem így nem megy..
2012. júl. 20. 22:48
 26/54 anonim ***** válasza:

Mást én sem tudok javasolni: de megértem, hogy nem megy "csak úgy".

Ha olyan könnyű lenne, mindenki pozitívan gondolkozna. :)

A személyiségfejlesztő tréningek viszont nem rosszak. De a "tisztán" személyiségfejlesztőt keresd, ne a "csajozóst", azok hülyeségek, semmit nem érnek.

Illetve azt, hogy aztán még csalódottabb leszel, mert nem fog működni a dolog.

2012. júl. 20. 22:50
 27/54 A kérdező kommentje:

És milyen egy ilyen csoportterápia van valakinek bben tapasztalata?

Többet ér mint egy külön pszihológus önmagában..? Bár mivel ott mások is vannak olyanok mint én ha vannak egyáltalán akkor már az is sokat segíthet nem tudom..

De gondolom az ilyen terápiák nem az ismerkedésről szólnak.

Volt amikor az anyagi helyzetemet okoltam volt amikor a külsőmet még de ettől komplikáltabb a dolog mert van hogy látok másokat boldogan gyönyörű vagy aranyos lányokkal akik elvileg "nem lehetnének" de persze lehet hogy az ő személyiségük szórakoztató az én unalmas depressziósommal szemben.. van baráti körük közös érdeklődés és ehhez hasonlók..

2012. júl. 20. 22:53
 28/54 anonim ***** válasza:

Pirospont, hogy idáig eljutottál!

"Volt amikor az anyagi helyzetemet okoltam volt amikor a külsőmet még de ettől komplikáltabb a dolog mert van hogy látok másokat boldogan gyönyörű vagy aranyos lányokkal akik elvileg "nem lehetnének"

Ez már valami, neked már van esélyed, hogy kimássz a masszív "önigazolásból". És kezded meglátni a valódi okokat is magadban.

Nem az ismerkedésről szólnak. Ne is olyat keress. A cél éppen az, hogy a személyiséged legyen a középpontban, elvonatkoztatva az ismerkedéstől. Először annak kell fejlődni, hogy ismerkedni tudj aztán! :)

2012. júl. 20. 22:56
 29/54 A kérdező kommentje:

22:50 gondolom a Pua-ra gondolsz.

Mivel szkeptikus vagyok és pesszimista ezért maradt még ki.

Nem hiszek bennük vagy talán inkább abban hogy én is meg tudom csinálni és sikerem van egy lánynál ezek a tréningek általában elég furák nekem abból a szempontból hogy az ember csak úgy "dobálja" a csajokat.. Bár tudom hogy ez egy ilyen világ sok esetben érdek orientáltak a kapcsolatok vagy érzelem-mentes "szórakozás"..

2012. júl. 20. 22:57
 30/54 anonim ***** válasza:

A PUA-t itt (is) szidták valamelyik nap, mint a bokrot.

Jó, hogy szkeptikus vagy. A PUA-hoz hasonló "tréningek" durva általánosításokban próbálnak tanácsokat adni, ami eleve kudarcra van ítélve.

Aki becsajozik, talán igazolni látja majd, hogy a PUA-nak köszönheti. Közben talán nem is, csak jó helyen, jó időben megtetszett valakinek.

2012. júl. 20. 22:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!