Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy tetessen fogszabályzót?
Azért mert udvarol neked egy hapsi, miért kéne egyből beleszólnod mit hogy csináljon?
34 évesen valszinűleg már nem gyerek és tisztában van a fogaival, de ha őt ez nem zavarja, miért kéne neked ezért szólnod neki? Nem vagytok a leirásod alapján olyan kapcsolatban hogy ezt neked kéne megtenned.
Ha meg ennyi eltántorít téged mint egy kusza fogsor, illetve "cisszataszit" a te szvaiddal élve, akkor talán nem kéne vele foglalkoznod.
Písz.
27/L
Ezért kérdezem!!!
Nem úgy gondoltam, hogy egyből szólok.Csak így zavar engem,ha viszont helyre jönne,nagyon tetszene!Nem akarom megmondani mit tegyen,csak nagyon jó ember és tetszik is ezen kívül rajta minden,de a fogsor.....
Ja, mi az hogy ,,cisszataszító,, c-vel?
Ha nem tetszik, akkor ne járj vele... Ha meg járni akarsz vele, akkor úgy tetszen, ahogy van. Szerintem...
34 éves, biztos gondolkozott rajta, hogy tetessen-e fogszabályzót. Valószínűleg Ő döntött úgy, hogy nem tesz.
Ha amúgy mindene jó, és többet szeretnél tőle, de tényleg többet, akkor szépen utalgass rá, de ne a kapcsolat elején, hanem majd ha közelebb kerültök egymáshoz.
Elég önző kis nőci lehetsz, vagy nem túl okos.
A fogszabályzás nem éppen fájdalommentes, emellett elég költséges beavatkozás. Én 22éves koromban tetettem fel, akkor volt 250.000 Ft. Havonta kell vele visszamenni a dokihoz, húznak rajta, baromira fáj, nem tudsz almát/hamburgert és semmi olyat enni, amit úgy el kellene harapnod. Évekig fent van.
Megérsz ennyit a pasinak?
(remélem nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!