Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok.13 éves. Ha van szemüvegem és nagy szerencsére ma még egy fogszabályzót is kaptam lesznek bajaim, a baratnőkereséssel?
Ne aggódj, 10 évvel ezelőtt még "ciki" volt a szemüveg, a fogszabályzó meg pláne, de mára már szerencsére akár divatosnak is mondhatóak. Az én barátnőm is fogszabályzós, és semmiben nem zavar, sőt még jól is áll neki.
Szóval nyugi, nem ezen a két dolgon fog múlni, hogy lesz-e barátnőd vagy sem.
dehooogy semmi baj nincs egyikkel sem :D
a fogszabi aranyos, a szemüveghez meg lehet kapni
nagyon faxxa kereteket, még ezekkel is simán becsajozhatsz xD
L/13
A korosztályodban nagyon is el tudom képzelni, hogy lesz lány, aki emiatt nem akar tőled többet. Na és? Gondolj bele, ez átmeneti állapot, utána jobb fogaid lesznek!
Sok gyereknek van, ez természetes, úgyhogy olyan lány is van, akit az ég világon nem zavarna.
A szemüvegről meg annyit, hogy nemrég szemüveges mondta nekem, bejött egy sz. úr és nem dioptriás szemüveget kért, mondván hogy komolyabbnak akar látszódni. Tudod, a szemüveg plusz 20 IQ
nekem speciál nincsen se szemüvegem se fogszabályzóm!
de ismerek egy lányt akinek van mind a 2-ő és szerintem nagyon jól áll neki szóval ez miatt ne aggódj szerintem nem lesz sok hátránya ;)!!!!!!!
"juj milyen helyes az a fogszabályzós srác"
az is lehet h emiatt még több csaj figyel fel majd rád
a szemüveg: stílusos, intelligenciát és értelmet sugároz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!