Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Most akarok feltenni magamnak fogszabályzót szerintetek mennyire lenne hátrányos ismerkedésnél?
Hülyeség, hogy csak amiatt fordítanak hátat. Akkor ott vagy valami más gáz is van a dologban, vagy csak hülye csajokat fogsz ki.
Amúgy ha látják rajtad, hogy majd megőrülsz, annyira idiótának érzed magad a fogszabályzóban, akkor ők is azt fogják rajtad észrevenni először. Ha elfogadod, hogy ez kell neked és végigcsinálod becsülettel, akkor nem fogja őket zavarni. Minél jobban rejtegetsz valamit, annál feltűnőbb, hogy valami nem okés...
Szia, igaz, én lány vagyok, nekem is volt fogszabályzóm, tudod meddig? 3 évig!!
és azalatt volt az egyetlen párkapcsolatom. Max. neked zavaró, a másik félnek, ha szeret, akkor nem.
Ha te úgy érzed, hogy ciki úgy vigyorogni, akkor cikinek is fog hatni. A lányok sokkal jobbak a non-verbális jelek visszafejtésében, így olyan dolgokat is észrevesznek rajtad, amikre nem is gondolnál. Ha belül rettegsz, hogy mit fog szólni, akkor akármit csinálsz, észre fogja venni.
Ne azzal foglalkozz, hogy mi van a szádban. A lánnyal foglalkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!