Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a rosszfiukhoz jobban vonzódom?
Figyelt kérdés
27 éve nő vagyok, s jó fél éve két férfi is van az életemben. Az egyik művelt, intelligens, figyel rám, s szeret. Fizikailag is jól néz ki, az egyetlen hibája az, hogy kopaszodik elég erősen. A másik viszont igazi szépfiú, vagány, belevaló, viszont marihuánás cigit szív, esténként alkoholt fogyaszt (töményet) rendszeresen, de nagyvonalú, sokszor töltöttünk hétvégéket együtt négycsillagos szállodákban, s úgy, h mindent ő fizetett. S cserébe még szexet sem várt el tőlem, mert egyikkel sem szexeltem még, amíg nem tudok dönteni, h melyiket is akarom. A másik is elvitt már külföldi nyaralásra is, de ő csak pl. Formula 1 hotelbe tudott elvinni, s az számomra nyomorúságosnak tűnt a másikhoz viszonyítva. Tudom, h a kis kopasz lenne számomra a jó férjjelölt, de én mégis isnkább a másikhoz vonzódom. Mért van ez?2012. júl. 20. 11:50
1/9 anonim válasza:
Mert a másiknak több a pénze, láthatóan neked meg az számít.
2/9 anonim válasza:
27 éve nō vagy ?! jò neked hallod XD és mi voltál az elōtt ... srác ? :3
3/9 A kérdező kommentje:
elnézést, elmaradt az S betű... vagyis 27 éves nő vagyok....
2012. júl. 20. 11:58
4/9 A kérdező kommentje:
De én azt szeretném, ha az emberi belső értékek számítanának nálam... de sajnos nem megy... akarom, nagyon akarom, de a jól szituált, belevaló vagány pasik jobban bejönnek, akik elhalmoznak ajándékokkal (drága ajándékokkal). Tudom, h ez így nem helyes, de ez van. Szeretnék változtatni, de nem tudok.
2012. júl. 20. 12:00
5/9 anonim válasza:
Nos ha tényleg változtatni akarsz, akkor hagyd ezt a két pasit és keress olyat akiben más fog meg.
6/9 anonim válasza:
Akkor meg már döntöttél, szóval tudod a választ, csak félsz beismerni magadnak.
7/9 anonim válasza:
Válaszd a "rosszfiút". A másik lehet, hogy rendes, jófej ember, neki úgyis csalódást okoznál.
8/9 anonim válasza:
Ha ez megvígasztal, igazból mminden nőnek a rossz fiúk jönnek be legbelül, a tudat alattijuk, az ősi ösztöneik a rossz fiúk felé hajtják őket. Ezért is van annyi rossz ember, mert nektek nőknek a rossz férfiak kellenek.
Én tipikus jó fiú vagyok, még barátnőm sem volt. Szóval ennyit erről.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!