Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, hogy szinte csak a helyes és jólckinéző pasikhoz vonzódom? 14L
Dehogy xD A legtöbb csajnál a kinézet az első! Az meg hogy belül milyen, az a második. Ilyen vagyok éni is.
15/L
Önmagában nem gáz, szerintem természetes az igény, hogy a partner külsőleg is vonzó legyen számodra.
Akkor viszont már gáz, ha csak a külsőt nézed, és elnézed, hogy a srác pl. buta, bunkó, rosszul bánik veled, megcsal, stb. csak hogy elmondhasd, hogy helyes barátod van. Később, ha lesz partnered, azért erre majd figyelj.
Meg arra, hogy ne ragaszkodj túlságosan egy ideálhoz, lehet, hogy pl. a fekete hajú, kékszemű, magas srácok tetszenek, de egy alacsonyabb, szőke, barna szeművel elszel boldog.
Látszik hogy még fiatal vagy!
Az érettebb nők azt szokták mondani hogy a belső értékek számítanak és azértmondják ezt hogy megfeleljenek a társadalmi elvárásoknak mivel az már egy fél siker,eljön az az idő amikor te is ilyet fogsz nyilatkozni,most még őszinte vagy! :D
Nemnem, valóban a belső értékek számítanak jobban, csak éppen azokért nem tudsz megfordulni az utcán. Velem is többször megesett, hogy egy csaj nem fogott meg először, aztán ahogy ismerkedtünk, megkedveltem, úgy kezdett "szépülni" a szememben. A kérdező még 14 éves, nem nagyon ismer még fickókat annyira, hogy a társaságuk fogja meg, így csak a külsőhöz vonzódik.
Nagyon sokan pörögnek itt azon, hogy a csajoknak csak a külső számít, de én ebből semmit sem tapasztaltam. Ellenben, ha odamégy egy vadidegen csajhoz ismerkedni, mégis mi alapján ítélne meg? A fickó is a külseje alapján választott, nem kell megkövezni a csajt, csak mert ugyanígy tesz. A különbség annyi, hogy egy csúnya pasi sok elutasítást kell elszenvedjen, míg egy csúnya lányhoz szimplán nem megy oda senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!