Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóságban is ilyen vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóságban is ilyen vagy csak álomban?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam az éjjel, hogy egy fiú megcsókolt(Még nem csókolóztam soha),de teljesen olyan volt, mintha élőbe lenne szóval nem csak álom...elképzelhető, hogy élőbe is ilyen lesz?olyan mintha már túllettem volna az első csókon...itt olvasgattam, hogy hogyan kell stb és teljesen élethű volt...légyszi mondjatok véleményt..és ne hurrogjatok le!!Köszi:)
2009. júl. 14. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a valóságban is olyan. De az első úgysem lesz olyan mint amilyenről álmodsz. NEm azt mondom, h rossz lesz. _Hanem azt, hogy teljesen más situációban fog majd érni a dolog. Lehet, hogy nem is számitassz rá és megtörténik
2009. júl. 14. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Hát én mikor először csókolóztam kb 11 évesen, hát egyáltalán nem tetszett, de aztán még csináltuk párszor és jó volt:)
2009. júl. 14. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
finoman és lassan csókolj ;) akkor igazi a csók :)
2009. júl. 14. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor még én sem csókolóztam, én is álmodtam róla, de az álomban sokkal szebb, jobb, mint valójában.
2009. júl. 14. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!