Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb megoldás ekkor?
Figyelt kérdés
Anyunak van másfél éve egy pasija. Sosem találkoztak még,csak telefonon beszélnek,de azt vagy napi 7x.Most is sor került rá,hogy lesz találkozó végre,anyu nagyon készült,fodrász...ilyesmi erre a pasi közli,ha rossz idő lesz mégse menjen....szóval hárít,vmi nekem gyanús,mert nem hiszem,hogy ennyi idő alatt,ha akart volna nem tudott volna találkozóra sort keríteni. Másik ami zavar,hogy anyu,ha nem időre hívja fel már kiosztja. Őt nem lehet hívni bármikor,sőt smst se kaphat,csak ha éppen a pasival nem beszél,mert mindgi azt mondja neki más pasiktól jönnek az üzik,ami alaptalan. Én szerintem nem normális a pasi,de legalábbis vmi nem ok vele.2012. júl. 19. 09:43
11/14 anonim válasza:
Elvált, nagy gyerekei vannak? Láttátok? Azt mond a távolból, amit akar. De ha nem akar találkozni, hanem csak egy ilyen sextelefon kapcsolatot tart fenn, és anyukádat is kielégíti ez a dolog, mert magányos, akkor ennél nagyobbat nem csalódik, ha nem találkoznak. Jobb lenne neki egy hús vér pasi, de szerintem ő is fél, ha inkább ilyen megoldást választ, csalódott lehet.
12/14 A kérdező kommentje:
Most 7végén lesz a nagy találkozó. Úgy volt,hogy anyu egyik nap megy,másik nap jön,de a pasi alakított,és így aznap már vissza is jön,pedig készült nagyon,hiába mondom hagyja,nagyon szereti és kíváncsi rá...Hát nem tudom
2012. júl. 20. 16:02
13/14 omba válasza:
Reméljük a legjobbakat, de szombat este inkább legyél otthon...
14/14 A kérdező kommentje:
Vasárnap reggel indul anyukám és nem egy helyen lakunk,meg mi se vagyunk itthon,anyóséktól írok.
2012. júl. 21. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!