Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most jelenthet valamit?
Na szóval a helyzet a következõ:
6.-as fiú vagyok, nem túl helyes viszont elkezdtem növeszteni a hajam meg olyan justin bieberesre fésülni, plussz szinte csak DC cuccokban vagyok (+fullcap).
Ma kint voltam délután haverral, biciklivel mentünk épp valamerre, és akkor jön két 5.es lány az iskolábol, akikkel nem vagyunk köszönõviszonyban, viszont mind2 rámköszönt, nem nem a haveromra, õ valamennyivel mögottem jött. Mikor egy olyan 10 körül hazajöttem felmegyek facebookra és.mindkét lány lájkolta a profilképemet + az.utolsó cuccost a falamon.
Most ez jelenthet valamit és igazán lehetnék férfi és ráírjak a szebbikre, vagy haggyam?
De most komolyan:D Meg ha irok.neki akkor mit?
( Mellesleg azert írtam h jbsre mert a b*uzisat nem fogadta el:d de mondjuk végülis pont ezért csinálom szóval új kérdés h nyissak felé, eddig 2 nem túl szép barátnõm volt de azok.nem is voltak feladatok)
Írj rá,de csak az egyikre :)
És legyél kedves mindkettőjükkel,de aki jbban bejön,azzal még kedvesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!