Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá, hogy eljöjjön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá, hogy eljöjjön?

Figyelt kérdés

A barátommal még egyáltalán nem találkoztunk egész nyáron, mert dolgozott és vizsgázott is kresszből. Viszont szinte mindennap beszéltünk ha tudtunk face-n + még hívott meg sms-t is küldött. Egyáltalán nem hanyagolt. Viszont most meg hogy jövőhéttől nem melózik kértem hogy jöjjön el. Erre hát de a haverjaival lesz na meg lusta. Megmondtam neki hogy hat tényleg annyira szeret mint amennyire mondja eljön. Ha meg nem akkor hagyjuk az egészet.

Szerintetek hogy vegyem rá, hogy ide tolja a képét? :)

2012. júl. 18. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez pont elég!
2012. júl. 18. 14:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Jó. Oké.. ő is mondta hogy akkor lejön motorral, de basszus annyira nem vagyok benne biztos hogy tényleg. Mert legutóbb is kitalált valamit, de akkor mondjuk ő hozta föl, hogy eljön.
2012. júl. 18. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy neked kellene nyaggatni és utána futni.Nem akar?Rendben,majd te feltalálod magad,aztán ha úgy látod hogy már semmi nem fontos neki,dobod.Ha szeretek valakit,látni is akarom.
 4/10 anonim ***** válasza:
Köss egy sört egy horgászbotra, vesd ki elé, majd szép lassan magadhoz csalogatod.
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szeretne,alig várná az újbóli találkozást,nemhogy te noszogatod!

:(

Gondolkozz el azon,van-e így értelme a "kapcsolatotoknak"?

Szerintem nincs!

2012. júl. 18. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Adj neki 3 nap "pihenőt"..haverokkal van, legyen, lustuljon, utána ha ő nem keres szard le és szakíts
2012. júl. 18. 14:33
 7/10 A kérdező kommentje:

2. válaszoló :) Köszönöm, igazad van. De igazából pont nem rég könyörögte magát vissza. Nem hagyom magam azért olyan könnyen. :)

3. válaszoló : hát ha még szeretne horgászni mekkora poén lenne már :D

2012. júl. 18. 14:34
 8/10 A kérdező kommentje:
4. válaszoló: tudod, hagynám, csak az a baj, hogy őket bármelyik nap láthatná, mi meg már lassan 2 hónapja nem találkoztunk :(
2012. júl. 18. 14:35
 9/10 A kérdező kommentje:

bocsánat ez előzőt az 5. írtam :)

4. már annyiszor elgondolkoztam mindenen. Csak túlságosan szeretem, és várok, még mindig képes vagyok várni, persze arról neki nem kell tudnia :P Egyelőre még mindig én nálam a labda :)

2012. júl. 18. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem ha ezek után sem jön akk dobd..
2012. júl. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!