Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy eljöjjön?
A barátommal még egyáltalán nem találkoztunk egész nyáron, mert dolgozott és vizsgázott is kresszből. Viszont szinte mindennap beszéltünk ha tudtunk face-n + még hívott meg sms-t is küldött. Egyáltalán nem hanyagolt. Viszont most meg hogy jövőhéttől nem melózik kértem hogy jöjjön el. Erre hát de a haverjaival lesz na meg lusta. Megmondtam neki hogy hat tényleg annyira szeret mint amennyire mondja eljön. Ha meg nem akkor hagyjuk az egészet.
Szerintetek hogy vegyem rá, hogy ide tolja a képét? :)
Szerintem ha szeretne,alig várná az újbóli találkozást,nemhogy te noszogatod!
:(
Gondolkozz el azon,van-e így értelme a "kapcsolatotoknak"?
Szerintem nincs!
2. válaszoló :) Köszönöm, igazad van. De igazából pont nem rég könyörögte magát vissza. Nem hagyom magam azért olyan könnyen. :)
3. válaszoló : hát ha még szeretne horgászni mekkora poén lenne már :D
bocsánat ez előzőt az 5. írtam :)
4. már annyiszor elgondolkoztam mindenen. Csak túlságosan szeretem, és várok, még mindig képes vagyok várni, persze arról neki nem kell tudnia :P Egyelőre még mindig én nálam a labda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!