Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vegyem rá hogy végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá hogy végre eljöjjön hozzám?

Figyelt kérdés
A barátom nem hajlandó eljönni hozzám h bemutassam a szüleimnek, mert azt mondta, hogy őt zavarja az hogy már más pasit is vittem haza, és h a szüleim szemében biztos csak a "következő" lenne. A másik indoka, hogy zavarja, hogy már más pasi is volt az ágyamban. Az nem baj, hogy ő is ugyanabba az ágyba fektet amibe az exeit... ami egyébként engem nem zavar, ez az élet rendje. De ő emiatt nem jön el hozzám. Na most mit tegyek? Hogy lehet ezt megoldani...?
2012. júl. 12. 19:35
 1/5 kendrazoltan ***** válasza:
Szerintem szimplán fél attól, hogy nem felel meg a szüleidnek, így ez inkább az ő önbecsülési problémájából adódhat, mintsem mindenféle mondva csinált ürügyből....aki értelmes, az nem akad fent azon, hogy nem ő az első, mert senki nem várhatja el a másiktól, hogy egy igazi Szűz Mária legyen, akinek sosem volt az életében senki fontos az adott illető előtt...
2012. júl. 12. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Mond ezt neki: Ha eljössz análozhatunk a szobámban egész éjjel.
2012. júl. 12. 19:42
 3/5 Neverwalkalone ***** válasza:
Keress egy értelmes pasit, megmagyarázni, úgyse tudod Neki a helyzetet, mindenkinek más a rigojája :D
2012. júl. 12. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen fiú vagyok. :D Egyszerűen félek az idegen emberektől amúgy is, meg az idegen környezetben elég visszahúzódó, csendes leszek és persze félek, hogy nem lennék szimpi a szülőknek vagy bénáznék valamit.
2012. júl. 12. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Dehogy keresek más pasit..xD Isten ments, mindennél jobban szeretem őt!:) De ez akkor is olyan tré... előbb utóbb azért mégiscsak jó lenne bemutatni itthon. Meg amúgy is... nem a szüleimmel lenne, hanem velem. Most az h néha beszél velük 2 szót, vagy köszön, sztem nem olyan para. Mindenesetre elég reménytelen a dolog egyelőre..xD
2012. júl. 13. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!