Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hihetek e neki? Szeretnék de.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, msnen beszéltünk már jó sokat. Szimpatikusak vagyunk egymásnak. DE van barátnője. A fiu állítása szerint már nem szereti, és rágóta szakítani akar,csak "fél" egyedül,ezért nem.Azt is mondta,hogy ha biztos egy új barátnőben akkor szakít is. Voltunk buliba fiu is ott volt.Beszélgettünk.Mondta hogy értem szakítana a csajjal.Meg mikor találkozunk.De másnap bejöttek kettesben a munkahelyemre.Tiszta ciki volt. Este msn en bocsánatot kért tőlem a srác, de "muszályból"jött be,és nem is tudta hogy dolgozok.

Nem tudom higyjek e neki, vagy megbízzak e benne, mivan ha csak szórakozni akar velem?És én szépen beleszeretek, ő meg nem is hagyja ott a barátnőjét... Kérek szépen tanácsokat!

2009. júl. 14. 00:41
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem tényleg bejössz neki és nem direkt ment a csajjal a munkahelyedre.

Viszont azért kérdezd meg hogy mikor akar szakitani a barátnöjével vagy hogy gondolta... mert minnél tovább halogatja annál rosszabb lesz beszélj vele sürgösen..

2009. júl. 14. 01:08
 2/3 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm!
2009. júl. 14. 01:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan hihetsz neki.:) Szakít a barátnőjével, mert Te jobban tetszel neki... Ez a helyzet.:D De kérdezd meg, hogy mikor szakít vele, nehogy aztán elfelejtsen vele szakítani.
2009. júl. 14. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!