Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hihetek neki?
Én nagyon fenntartásokkal fogadnám a közeledését. Semmi biztosat nem tudsz róla. Írni, mondani mindent lehet.
23/F
hidd el saját tapasztalatból mondom neked hogy még bármi kiderülhet rola! sőt! szóval jobb ha fel készülsz
22.l
Nem kell rögtön megijedni... ne számíts egyből a rosszra:) Állj pozitívan a dologhoz. Viszont azt én is mondom, hogy legyen egy B-terved, ami jobb ha van és nem kell, mintha nincs, mikor kéne.
A legjobbakat a talihoz:)
Hat ha a kedvedert idoeltolodasnyi tavolsagbol kepes idejonni, akkor valoszinuleg erdekled, es nem csak arra kellesz (szamolj utana mennyivel lenne olcsobb egy menet hivatasossal...)
Mi itt a gond? O idejon, lakik vmi szallodaban, te meg talalkozol vele, lesz egy randi.
Azt tedd szamara egyertelmuve, hogy te nem igersz semmit egy randin kivul, ne erezze ugy hogy azert mert idejon, cserebe valami neki mar "jar".
Voltam amugy ilyen helyzetben, csak en voltam az aki meglatogatta a leanyzot kulfoldon, akkor jol indult, es komolyra is fordult a dolog, utana a vege mar nem volt szep, de nem az en hibambol.
szerintem tuti, hogy több vasat tart a tűzben
miért is lennél te az egyetlen akivel így foglalkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!