Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik hogy viszonyulnak a mensihez? (bővebben)
Van néhány helyzet, amikor szóba kerül a barátommal, illetve én nem szeretnék beszélni róla, mert szerintem nem kell tudjon róla, hogy nekem mikor van meg, de van, hogy nem bírom leállítani, és nem érti, és bárhogy nézek rá, vagy célzok, nem esik le neki, és ki kell mondjam, hogy most AZÉRT NEM JÓ, MERT MEGVAN, és szegény rögtön abbahagy mindent, a múltkor (mert elég fiatalok vagyunk, 17 évesek, és még nem volt semmi olyan...) is nem értette, hogy mi nem oké, aztán mondtam, és szinte elszégyellte magát, hogy "bepörgött", vagyis mondjuk kis siminél begyorsultak a dolgok, és még bocsánatot is kért, hogy jaj, miért nem mondtam, akkor finomabb lett volna... De nekem semmi bajom, különben is már a vége felé volt, de nem akarom mondani, hogy nincs semmi baj, de aztán kb amíg el nem ment (mármint haza:D), addig alig ért hozzám, mármint máskor megfogta a fenekem vagy bármi, vagy magához szorít, ahogy kimondtam, hogy ez van, onnantól éppen csak megpuszil, vagy megölel, de semmi erősebb mozdulat, még egy nagyobb ölelés vagy magához húzás sem...
Pasik, ti hogy gondoltok erre a dologra? Mi változik, ha tudjátok, hogy a barátnőtöknek éppen megvan? Nem gondoljátok gusztustalannak, vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!