Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik hogy viszonyulnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik hogy viszonyulnak a mensihez? (bővebben)

Figyelt kérdés

Van néhány helyzet, amikor szóba kerül a barátommal, illetve én nem szeretnék beszélni róla, mert szerintem nem kell tudjon róla, hogy nekem mikor van meg, de van, hogy nem bírom leállítani, és nem érti, és bárhogy nézek rá, vagy célzok, nem esik le neki, és ki kell mondjam, hogy most AZÉRT NEM JÓ, MERT MEGVAN, és szegény rögtön abbahagy mindent, a múltkor (mert elég fiatalok vagyunk, 17 évesek, és még nem volt semmi olyan...) is nem értette, hogy mi nem oké, aztán mondtam, és szinte elszégyellte magát, hogy "bepörgött", vagyis mondjuk kis siminél begyorsultak a dolgok, és még bocsánatot is kért, hogy jaj, miért nem mondtam, akkor finomabb lett volna... De nekem semmi bajom, különben is már a vége felé volt, de nem akarom mondani, hogy nincs semmi baj, de aztán kb amíg el nem ment (mármint haza:D), addig alig ért hozzám, mármint máskor megfogta a fenekem vagy bármi, vagy magához szorít, ahogy kimondtam, hogy ez van, onnantól éppen csak megpuszil, vagy megölel, de semmi erősebb mozdulat, még egy nagyobb ölelés vagy magához húzás sem...

Pasik, ti hogy gondoltok erre a dologra? Mi változik, ha tudjátok, hogy a barátnőtöknek éppen megvan? Nem gondoljátok gusztustalannak, vagy valami?

2012. júl. 17. 22:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem hívom fel a figyelmét rá, pont hogy próbálom hanyagolni a témát, ameddig csak lehet, próbálok célozni, hogy most nem okés, de nem esik le neki... viszont nem szeretnék ilyenkor minden találkozót úgy kezdeni, hogy bocs, most menstruálok, csak hogy tudd....
2012. júl. 17. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért lenne célszerűbb elmondani neki, hogy mikor van és így megkímélnéd magad attól, hogy célozgatni kelljen, valamint a pasid is tudná, hogy mikor ne próbálkozzon. Eleve úgyis megtudja ha mondod neki, vagy célzol rá, akkor meg nem lenne egyszerűbb szimplán elmondani? Nem értem, hogy részedről ez miért jó...
2012. júl. 17. 23:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy azthiszi hogy fáj neked, vagy rossz érzés, tapasztalhatta esetleg előző barátnőknél, családtagoknál hogy ilyenkor hagyni kell őket, és berögződhetett ez. Mondd meg neki hogy nyugodtan ölelgessen meg minden, jól vagy, csak az intimitást hanyagolja :D
2012. júl. 18. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!