Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálunk a 30 és 50 év közötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zero-eco86 kérdése:

Nálunk a 30 és 50 év közötti nők hogyan viszonyulnak ahhoz hogyha egy náluk fiatalabb (max.25 éves) pasi udvarol nekik?

Figyelt kérdés
Általában kérdezem. Nálunk mennyire elterjedt az ilyen párkapcsolat? Egyáltalán hogyan viszonyulnak ehhez a nők itthon? Van e esélye ilyenkor a pasinak?
2012. máj. 11. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre nem lehet általánosságban válaszolni. Mindenki más.
2012. máj. 11. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ügyes a "pasi", van esélye. Szerintem a 30-as nők ego-ját és lelkét jól érinti, ha a 20-as korosztályból még valaki értékel benne bármit is. :) Ha van is ilyen párkapcsolat, kevésbé dicsekednek vele, mint egy fordított felállással. Azzal illik, ha fiatalabb nője van egy idősebb úrnak. Nemigaz? :)
2012. máj. 11. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem legyezgeti a hiúságukat, mert 35 fölött már nem nagyon veszi őket észre senki. Viszont a legtöbb nő aki nincs kapcsolatban ilyenkor már rettenetesen fél a magánytól, és inkább próbál a 45-50 éves pasikhoz közeledni, mert azok már nem vadásznak ,és nagyobb biztonságot adnak.
2012. máj. 19. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Jaj, de rossz véleménnyel vagytok a 30+ nőkről! :)

Mivel nem sokkal ugyan, de már átléptem a kérdéses intervallum alsó határát, elmondom, én mit gondolok.

Általánosságban beszélek, a saját tapasztalataimról, ami nyilván egy szubkultúrát fed le (fővárosi, középosztálybeli emberek) nyilván vannak kivételek, de: a 30 körüli nők valóban megőrülnek, hogy gyereket akarnak, és alapvetően úgy nézik már a pasikat, hogy alkalmasak lesznek-e hamarosan az apaszerepre. Nem hittem régen, hogy ez így van, de most már látom a gyermektelen barátnőimen.

Ettől függetlenül nyilván nagyon jól esik, ha egy helyes pasi kerülgeti az embert, és egy-két éjszakára simán befigyelhet. Mert lehet, hogy 30 év alatt azt hiszi az ember, hogy utána megszűnik az élet, ez nem így van. :) Tombolnak a vágyak, az én ismeretségembe tartozó lányok remekül néznek ki, legfeljebb némi szarkaláb van a szemük sarkában.

Arról nem tudok érdemben nyilatkozni, hogy azokkal mi a helyzet, akik mondjuk már elváltak, gyerekeik „kirepültek”, stb., de én, ha ilyen helyzetbe kerülnék, biztos, hogy nem utasítanám vissza egy fiatalabb férfi közeledését. :) Persze nyilván nem mindegy, mennyire érett agyilag, bár egy szeretői viszonyban külön izgalmas lehet, ha valakinek van még mit tanítani.

2012. jún. 4. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem elég fura, hogy ez az utolsó (#4.) válasz csupán 49%-ot kapott...
2021. jan. 11. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!