Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság ezt igy 'beadni'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság ezt igy 'beadni' neki? (lennt)

Figyelt kérdés
Találtam egy jó oldalt ahol 100 romantikus randi - ajándék tipp van.amit a férfi adhat a bnőjének.Arra gondoltam valahogy kedvesen megmutatom/elküldöm neki hátha kedvet kap?Szerintetek?
2009. júl. 13. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:

hát szerintem ne csak így bökd oda neki hogy "...látod ez ,meg ez kéne...." próbáld finoman rávezetni.

Am ha akar venni vmit. akk majd vesz nem kell ezzel cukkolni egy fiút mert a végén még azt hiszi hogy csak a cuccok miatt vagy vele.

2009. júl. 13. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

inkább csinálj vmi sablonemailt,és azzal küldd el...

pl ilyen fogaddmeghameagakarodtartani@freemail-t:D

vagy küldd el egy olyan ismerősnek,aki továbbküldi a párodnak

ha tőled kapná,követelőzés lenne...

22/L

2009. júl. 13. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
A 2, válaszoló ötlete jó!:D Csinálj egy hamis emailcímet.:)
2009. júl. 13. 23:16
 4/7 anonim válasza:
vagy csak nyisd meg az oldalt és hagyd úgy, hogy "véletlenül" meglássa.
2009. júl. 13. 23:56
 5/7 A kérdező kommentje:
j ötletek .köszi.d
2009. júl. 14. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
meg lehet tudni mi ez az oldal? :P
2009. júl. 14. 12:17
 7/7 A kérdező kommentje:
2009. júl. 14. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!