Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom eldönteni, hogy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom eldönteni, hogy mit csináljak. Fogadjam el azt, hogy visszautasított vagy próbálkozzam még?

Figyelt kérdés

Az igazság az, hogy próbálom magammal elfogadtatni a visszautasítás tényét de nem megy mert rájöttem arra, hogy szerelmes vagyok.Viszont nem akarok nyomulósnak tűnni és ebből kifolyólag próbálkozni sem akarok(még egy visszaut. sok lenne)

Hogy tudnám ezt a helyzetet megoldani?

2012. júl. 17. 14:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez így kicsit túl ködös nekem. Ki utasított vissza, milyen helyzetben, hány évesek vagytok stb.?
2012. júl. 17. 15:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Ja,igen elnézést csak kicsit belemerültem a gondolataimba.

egy lányról van szó, ő és én is 22 évesek vagyunk.ismertük egymást már egy ideje bár nem voltunk sokat egymás társaságában.Nekem első perctől fogva tetszett talán ezért is mondhatni azt,hogy kerültem.rászántam magam arra hogy gyakorlatilag szerelmet valjak neki és ekkor utasított el,viszont ezután figyelve a viselkedését .... hát nem is tudom talán mégis tetszem neki ,bár párszor már jártam pórul a jelek miatt mert, vagy én értettem félre vagy a lány nem volt tisztában avval hogy milyen a testbeszéde .

2012. júl. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!