Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha többször visszautasított egy lány de? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy tetszik egy lány, aki egyszer volt belém szerelmes de aztán kiábrándult belőlem (nem tudom hogy miért) most csak barátok vagyunk de már nem nagyon bírom hogy mással lássam.. Mit tegyek? Sajnos túl jó barátságban vagyunk ahhoz hogy megszakítsak vele minden kapcsolatot. Vagy csak ez lehet rá a megoldás? Elvileg most barátilag szeret.2012. júl. 9. 18:31
1/9 anonim válasza:
Semmit. Ha 1-2x visszautasít akkor ott már úgy sem fog megváltozni a dolog! Tapasztalat sajnos :S
Hagyd rá, ne pocsékold az erőd s energiád fölöslegesen.
3/9 anonim válasza:
Ne fuss utána a nők olyanok mint a busz jön a másik
4/9 anonim válasza:
"Volt beléd szerelmes" az azt jelenti, hogy jártatok? Akkor még van esély. De ha szerelmes volt beléd, legalábbis azt mondta, de járni már nem járt veled, akkor azonnal felejtős a dolog.
5/9 DakotaDamon válasza:
Hát, én is visszautasítottam egy srácot, méghozzá nem egyszer. Most már a barátom.
6/9 anonim válasza:
Baráti szeretet jaj! Lány vagyok , és ez nálunk egy dolgot jelent: nem érez irántad semmit, de nem akar megbántani meg fasza ha van valaki akinek vállán néha kisírhatja magát . Vagy van a B verzió, miszerint még mindig szeret téged és kötődik hozzád ,de nem mer lépni ezért inkább mással van. Neked mindenképpen lépned kell valamit ,mert ez így hosszútávon nem működik. Ha tényleg annyira szereted és sokat jelent , mond el neki , bizonyítsd be hogy fontos Neked és ha újra elutasít akkor felejtsd el . Kérdezd meg ő mit érez , őszintén, és kényszerítsd döntés elé: ha ő is szeret vallja be, legyen veled - ha pedig semmit sem érez ,felejtsétek el egymást örökre mert az ilyen "barátságok" nem működnek ahol az egyik fél többet érez mint kellene. Sok sikert !!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat.:)
2012. júl. 9. 22:02
8/9 A kérdező kommentje:
doktorrossz igen volt belém szerelmes de aztán nem jártunk, ez azért kicsit fura. Szerintem..
2012. júl. 9. 22:05
9/9 anonim válasza:
mennyél inni és szard le az egész világot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!