Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm nem enged, erkölcsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Icecofee kérdése:

Barátnőm nem enged, erkölcsi tanács?

Figyelt kérdés

Több mint egy fél éve járok a barátnőmmel, és nem enged el egy buliba, 19 éves vagyok, és amióta ismertem, csak háromszor voltam szórakozni, szilveszterkor, szalagavatókor, szerenádkor, még csak bankett után se mentem el (...)

Most nyáron lenne egy 2 napos buli, és egyszerűen nem enged, amúgy elég messze vagyunk egymástól 200 km. Nagyon féltékény, nem szeretné ha bárkivel is megcsalnám, és ha elmegyek a bulira, akkor szakítani fog velem, legalább is azt mondja, A bulira meg nem mehetek el a tudta nélkül, mert barátnője is ottlesz. Mielőtt jártunk minden hétvégén elmentem este szórakozni...

2012. júl. 16. 23:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mert már régen voltam szórakozni, társaságban inni...
2012. júl. 17. 00:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Jó, azt megtilthatjuk a párunknak, hogy másokkal lefeküdjön, de a többi rajta múlik.
2012. júl. 17. 00:14
 13/20 anonim válasza:

Inkább örülj, hogy valaki aggódik a párkapcsolatotok miatt

By

Darky

2012. júl. 17. 00:31
 14/20 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Írtam a barátnődnek is, de mondd el te is neki:

Ha nem bízol benne, minek vagy még vele? A barátnőm és én rátok verünk még 60km-t és totálisan megbízunk egymásban már kb. 2 éve.

Ha ad rá okot, hogy féltékenykedj, keress mást. Ha nem ad, akkor meg ne hisztizz.

2012. júl. 17. 01:00
 15/20 A kérdező kommentje:

1, Nem ad rá okot hogy féltékenykedjek.

2, Nem kell más.

3, Igenis hisztizek.

2012. júl. 17. 01:13
 16/20 anonim válasza:

Talán az a baja, hogy eleve messze laktok egymástól és benned bízik, csak nem eléggé. Szerintem régebben valaki átbaszta már egy ilyennel,hogy tette a jó kisfiút majd megcsalta. Az írásodból nézve nagyon szeretheted őt és ő is szerethet téged. Lehet, hogy csak egy kis idő kell neki még és akkor a túlzott féltékenysége csillapodik. De azért néha (ezt minden pasinak szól!!) gondold végig az ő szemszögét.

Ő nincs hozzá szokva, hogy eljárogatsz bulizni és amikor közlöd vele akkor belé áll a frász. Gondolom akárhányszor elmentél mondta, hogy vigyázz magadra és érezd jól magad. Most, hogy közölted vele, hogy 2 napos buliba mész teljesen kiborulhatott, megsúgom más nők is kiakadnak ilyenkor csak nem mutatják ki.

Csak egy jó tanács: ha vissza olvasod amit beszélgettünk akkor láthatod, hogy azt írtam ha elmész és megcsalsz vége lesz.

2012. júl. 17. 02:30
 17/20 anonim ***** válasza:
16: Lol, utolsó mondatod alapján te vagy a barátnő? :D
2012. júl. 17. 10:49
 18/20 anonim válasza:

Igen én vagyok a barátnő xD

Megbeszéltük :)

2012. júl. 17. 12:53
 19/20 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Hát ez elég Maunika show-s volt...

Legközelebb azért próbáljátok meg ketten megbeszélni ok?:)

2012. júl. 17. 13:18
 20/20 anonim válasza:
Meny el a buliba nyugodtan, ha ilyen a barátnőd jobb ha szakítasz vele.
2012. júl. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!