Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem enged, erkölcsi tanács?
Több mint egy fél éve járok a barátnőmmel, és nem enged el egy buliba, 19 éves vagyok, és amióta ismertem, csak háromszor voltam szórakozni, szilveszterkor, szalagavatókor, szerenádkor, még csak bankett után se mentem el (...)
Most nyáron lenne egy 2 napos buli, és egyszerűen nem enged, amúgy elég messze vagyunk egymástól 200 km. Nagyon féltékény, nem szeretné ha bárkivel is megcsalnám, és ha elmegyek a bulira, akkor szakítani fog velem, legalább is azt mondja, A bulira meg nem mehetek el a tudta nélkül, mert barátnője is ottlesz. Mielőtt jártunk minden hétvégén elmentem este szórakozni...
Inkább örülj, hogy valaki aggódik a párkapcsolatotok miatt
By
Darky
Írtam a barátnődnek is, de mondd el te is neki:
Ha nem bízol benne, minek vagy még vele? A barátnőm és én rátok verünk még 60km-t és totálisan megbízunk egymásban már kb. 2 éve.
Ha ad rá okot, hogy féltékenykedj, keress mást. Ha nem ad, akkor meg ne hisztizz.
1, Nem ad rá okot hogy féltékenykedjek.
2, Nem kell más.
3, Igenis hisztizek.
Talán az a baja, hogy eleve messze laktok egymástól és benned bízik, csak nem eléggé. Szerintem régebben valaki átbaszta már egy ilyennel,hogy tette a jó kisfiút majd megcsalta. Az írásodból nézve nagyon szeretheted őt és ő is szerethet téged. Lehet, hogy csak egy kis idő kell neki még és akkor a túlzott féltékenysége csillapodik. De azért néha (ezt minden pasinak szól!!) gondold végig az ő szemszögét.
Ő nincs hozzá szokva, hogy eljárogatsz bulizni és amikor közlöd vele akkor belé áll a frász. Gondolom akárhányszor elmentél mondta, hogy vigyázz magadra és érezd jól magad. Most, hogy közölted vele, hogy 2 napos buliba mész teljesen kiborulhatott, megsúgom más nők is kiakadnak ilyenkor csak nem mutatják ki.
Csak egy jó tanács: ha vissza olvasod amit beszélgettünk akkor láthatod, hogy azt írtam ha elmész és megcsalsz vége lesz.
Igen én vagyok a barátnő xD
Megbeszéltük :)
Hát ez elég Maunika show-s volt...
Legközelebb azért próbáljátok meg ketten megbeszélni ok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!