Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok tanácsot adni?
én is utálom az ilyen kérdéseket h "mit írjak neki facebookon" de sajnos ilyen helyzetbe kerültem.
van egy lány, ismerősöm, még sosem beszéltem vele, van pár közös ismerősünk és egyszer kétszer láttam 1-1 buliban (elég ritkán).
nagyon megtetszett, de valahogy nem tudom miért. jól néz ki, de egy kicsit "díszp.csás" a kinézete. de ugyan akkor nem csak a "díszp.csás-körökben" barátkozik. szval nem tűnik nagyképűnek. lehet ezért is tetszett meg.
meg szeretném ismerni, de csak úgy nem írhatok rá. nagyon hülyén nézne ki. nem is egy suliba járunk....
a másik h egy kicsit nagy a korkülönbség, nagyon furcsállom is ezt magamon...
esetleg hogy írhatnák rá h ne nézzen totál hülyének?
elsősorban lányok válaszát várom, de fiúk is írhatnának tapasztalatot, ha már kerültek ilyen helyzetben.
18/f
ő 15/l
Nem értem a kérdésed okát!
Miért is nem írhatsz rá a fészbukon?
A 3 év kor külömbség semmi.
nem gondolnám, hogy sok a 3 év, de értem, hogy mire gondolsz amúgy...
és hát mit írhatnál neki...próbálj először olyan témát feldobni, amiben mindketten érdekeltek vagytok, gondolom ez itt a bulizás lesz, meg a közös ismerősök. esetleg mikor megy bulizni, hogy te is mész, hogy majd találkoztok, stbstb...
szerintem kezdetnek elmegy :)
20/L
személyesen tényleg csak nagyon ritkán látom. eddig kb 3szor láttam 1 év alatt...
és nem is arról van szó, h nem írhatok rá...de marha hülyén jönne le. lehet nem is tudja ki vagyok.
köszönöm szépen a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!