Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

én is utálom az ilyen kérdéseket h "mit írjak neki facebookon" de sajnos ilyen helyzetbe kerültem.

van egy lány, ismerősöm, még sosem beszéltem vele, van pár közös ismerősünk és egyszer kétszer láttam 1-1 buliban (elég ritkán).

nagyon megtetszett, de valahogy nem tudom miért. jól néz ki, de egy kicsit "díszp.csás" a kinézete. de ugyan akkor nem csak a "díszp.csás-körökben" barátkozik. szval nem tűnik nagyképűnek. lehet ezért is tetszett meg.

meg szeretném ismerni, de csak úgy nem írhatok rá. nagyon hülyén nézne ki. nem is egy suliba járunk....

a másik h egy kicsit nagy a korkülönbség, nagyon furcsállom is ezt magamon...

esetleg hogy írhatnák rá h ne nézzen totál hülyének?

elsősorban lányok válaszát várom, de fiúk is írhatnának tapasztalatot, ha már kerültek ilyen helyzetben.

18/f

ő 15/l

2012. júl. 1. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésed okát!

Miért is nem írhatsz rá a fészbukon?

A 3 év kor külömbség semmi.

2012. júl. 1. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán menj oda hozzá élőben?
2012. júl. 1. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

nem gondolnám, hogy sok a 3 év, de értem, hogy mire gondolsz amúgy...

és hát mit írhatnál neki...próbálj először olyan témát feldobni, amiben mindketten érdekeltek vagytok, gondolom ez itt a bulizás lesz, meg a közös ismerősök. esetleg mikor megy bulizni, hogy te is mész, hogy majd találkoztok, stbstb...

szerintem kezdetnek elmegy :)

20/L

2012. júl. 1. 17:53
 4/6 anonim ***** válasza:
3 év korkülönbség egyáltalán nem sok... Amúgy 18 évesen igazán lehetnél egy kicsit talpraesettebb, hogy igazából találkozz vele, vagy hogy egyáltalán rá merj írni.
2012. júl. 1. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:

személyesen tényleg csak nagyon ritkán látom. eddig kb 3szor láttam 1 év alatt...

és nem is arról van szó, h nem írhatok rá...de marha hülyén jönne le. lehet nem is tudja ki vagyok.

köszönöm szépen a válaszokat!:)

2012. júl. 1. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress egy bulit amire szivesen elmennèl ès úgy gondolod hogy ő is, facebookon meg hivd meg az esemènyre, aztán irj ra hogy jön e veletek mert te a közös ismerőseitekkel mész es lattad hogy ő is meg van hivva... Vagy a bulin menj oda hozzá, kezdj el vele beszélgetni mintha most láttad volna meg es szimpi lenne, táncoljatok..:)
2012. júl. 2. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!