Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a "szünetben" a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a "szünetben" a barátnőm lefeküdt mással, aztán kiderült, hogy terhes tőlem, akkor a gyereknek ezt felül kellene írnia? Ti hogy gondolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
El kellett utaznommunka miatt egy előre nem tervezetten hosszabb időre. A barátnőm végig hajtogatta, hogy majd megvár, de "benne volt a pakliban" mindkettőnk részéről, hogy másképp alakul. Aztán egy hét múlva rájött a "mindennek vége" érzés, azt hitte nem akarom vele tovább folytatni. Akkor este szomorúságában leitta magát és lefeküdt egy volt munkatársammal. Reggelre rájött, hogy hülyeséget csinált és elszégyelte magát, de ami történt megtörtént. Pár nap múlva kiderült, hogy 5 hetes terhes tőlem.
2012. júl. 16. 16:34
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
utsó 28N volt.
2012. júl. 16. 16:58
 12/33 A kérdező kommentje:
Miután eljöttem, minden bajom volt, és egy hétig nem tudtam jelentkezni, ebből is gondolta, hogy leléptem.
2012. júl. 16. 17:04
 13/33 anonim ***** válasza:
59%
Ja akkor már érthető hogy mért qratta magát szanaszét mindenféle jöttmenttel. Sokat jelenthetsz neki. Én azt mondom a csajt zavard el kaparásra, aztán a soha visznemlátásra. Szerintem is benne van a pakliban hogy ne te qrtad teherbe csak tudta hogy te vagy akkora balek hogy elvállalod a gyereket meg kitartod, ameddig ő nyugodtan ribiskedhet kedvére. Ne legyél hülye, mert most csúnyán elszúrhatod az életed és nem csak a sajátod, hanem azét a gyerekét is. Ha ilyen a csaj neki is jobb ha nem születik meg hidd el.
2012. júl. 16. 17:14
 14/33 anonim ***** válasza:
És belenyugodott, hogy szó nélkül felszívódtál. Na persze.
2012. júl. 16. 17:44
 15/33 anonim ***** válasza:
31%

A gyerektől függetlenül döntsd el, hogy meg tudsz-e neki bocsátani, vagy nem.

Én úgy gondolom, hogy nem követett el 'akkora' hibát, hogy véget vessetek a kapcsolatnak. Azt hitte felszívódtál, berágott rád, bepiált és lefeküdt valakivel. Ráadásul be is ismerte és megbánta. De csak akkor bocsáss meg neki, ha tényleg fel tudod dolgozni és komolyan is gondolod. Annak semmi értelme, hogy életetek végéig tüske maradjon benned és ezzel tönkretedd mindhármótok életét.

2012. júl. 16. 17:55
 16/33 anonim ***** válasza:
64%

Még valami:

Ha benne volt mindkettőtök részéről, hogy másképp alakul, akkor biztos, hogy tényleg igazi szerelemről beszélhetünk?

2012. júl. 16. 17:56
 17/33 anonim ***** válasza:
90%

"benne volt a pakliban mindkettőnk réséről".

Azaz megbeszéltétek, hogy előfordulhat félrelépés?

Akkor mi is a gond? Ez olyan, mint mikor vki megbeszéli a párjával, hogy akkor szünet és mindenki csinál, amit akar, aztán felháborodik, hogy mégis hogy képzelte...

2012. júl. 16. 18:11
 18/33 anonim ***** válasza:
51%

Azért más dolog szimplán félredugni meg más dolog hogy ahogy kiteszed a házból a lábad egyből hívja magához a csávókat, aztán amikor valamelyik felqrta akkor eszébe jut a balek exe aki olyan sügér hogy úgyis felneveli más kölkét.

2012. júl. 16. 18:14
 19/33 anonim ***** válasza:
69%

én azért elgondolkodnék rajta hogy biztos tőled terhes e...

nagy szomorúságában leitta magát aztán...na hagyjuk már...tiszta vicc:D

2012. júl. 16. 21:09
 20/33 A kérdező kommentje:
A magzat vércsoportja megegyezik az enyémmel. Amint már irtam, a lány benne van a tesztben születés után. Hazudni nem szokott, csak hülyeségeket csinál.
2012. júl. 16. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!