Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm anyukája iszonyatosan utál engem. Mit tegyek?
Rengeteg baja van velem. Semmi sem jó neki bennem, minden tulajdonságomat utálja. Régen volt egy srác, aki a barátnőm barátja volt, de nem jártak, csak barátok voltak, na ő érte volt oda az anyukája és azt akarta, hogy vele járjanak.
Am a drága mama valami kegyetlenül önző. Nem az a bajom vele, hogy engem utál, hanem ahogy a barátnőmmel bánik. Tönkretette eddig szinte az életét. Nem engedte, hogy olyan egyetemre menjen, amire akar, most amikor átjelentkezett, de nem hagyta tanulni az érettségire, elrontotta az érettségit. Nem tud otthonról sem elköltözni, mert nem engedi. Folyton azt mondja a drága mama, hogy nincs pénz. Pedig van pénz mindenre, amit ő akar, csak arra nincs amit a barátnőm szeretne vagy amire szüksége volna. Állandóan zsarolja, terrorizálja és fenyegeti a barátnőmet, hogy megalázza a rokonok előtt, ellene fordítja az apukáját. (Am együtt élnek, 4-en vannak)
Nem tudom mit tehetnék. Próbálom támogatni. De úgy tűnik, amióta vagyok, csak rosszabb lett minden. Amikor meg a barátnőm szóba hoz neki engem, akkor hisztérikus rohamokban tör ki és állati nagy balhékat rendez
Nem tudsz mit kezdeni vele. Esetleg kezd el smúzolni neki hátha megenyhül.
Bár szerintem ő a tipikus ANYÓS. Esélytelen. Még jó hogy nem a szülők választják már a párt a gyerekeknek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!