Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Iszonyatosan nagyot csalódtam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan nagyot csalódtam. Hogy éljem túl?

Figyelt kérdés
szandekosan bantottak, atvertek, tonkre lett teve az eletem, nemtudok mit kezdeni ezzel a sok haraggal, ami bennem van, eltorzult a szemelyisegem, nagyon negativ vagyok, kimozdulni sincs kedvem, duhkitoreseim vannak, pedig sportolok, hogy elmuljon ez a feszultseg, de egyelore semmi eredmenye, sot naprol napra rosszabbul vagyok.
2012. júl. 8. 07:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Mikor ert a csalodas? Nagyon frissnek hangzik. Teljesen normalis, hogy igy reagalsz ra. Most kezded elerni a csucspontot, illetve inkabb a melypontot az ugyben.

Ha nagyon rossz a helyzet, akkor is, par het mulva elkezd majd enyhen folfele ivelni a kedved, elkezded egyre tobbszor, egyre hosszabb idore elfelejteni a dolgot -nem azon ragodni egesz nap- es egyszer csak kimaszol a godorbol.

Ehhez ido kell, esetleg sok kibeszeles, siras, duh levezetese...stb. De legfokeppen az ido segiti a folyamatot. Rossz nyarad lesz, de nyar vegere jobban leszel (tapasztalat).

Meg kell probalnod nem ra gondolni, kikapcsolodni.

Sajnos csak ezek vannak.

2012. júl. 8. 07:19
 2/8 A kérdező kommentje:
22/L , egy hete tortént kb.
2012. júl. 8. 07:22
 3/8 anonim ***** válasza:
érzem hogy sokan azt fogják erre irnu hogy rossz vagyok de muszálj megkérdezzem ha meg is haragszól hogy elgondolkodtál már azon hogy MIÉRT?? mert ha volt rá okuk akkor magad is hibáztasd.. ha meg nem..akkor fordíts hátat nekik!! Hidd el hogy ha van igazi barátod aki melleted áll és bízik benned amit te viszonzól akkor lesz**ják hogy mások mit mondanak! Ha van ilyen a közeledbe akkor támaszkodj rá és ne érdekeljen mások mit mondanak. menj szórakozni és a lehetetlent tedd lehetőve vagyis felejtsd el! Nekem is volt ilyen problémám.. egyszerűen nem érdekelt! Új társaságot keresetm és most happy vagyok! Ha megbotlunk hamar talpra kell álni!! Most neked kell és ha nem megy egyedül keress segítséget!
2012. júl. 8. 07:27
 4/8 A kérdező kommentje:
nem volt ok, en oszinte voltam mindig, most nem azert , hogy sajnáltassam magam, de ez egy komoly megrendezett dolog volt, hogy tonkre tegyenek, vannak barataim, akik meghallgatnak, segitenek, ennyi...
2012. júl. 8. 07:30
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor meg.. fel a fejjel csajszi.. elötted az élet! Mutasd meg hogy erősebb vagy nálluk és hogy semmit se értek el ezzel a rossz cselekedettel, mert Neked ugyan ólyan jóó és laza és boldog életed lessz! Ha erős és kitartó vagy és gondolom az vagy! Hajrá :D ,,Mutasd meg mit tudsz Gringó,, :)
2012. júl. 8. 07:33
 6/8 anonim ***** válasza:
7:27 ÉS 7:33 is ugyan attol a személytől van .. őőő tőlem..csak hogy ha netán érdekelne..
2012. júl. 8. 07:39
 7/8 A kérdező kommentje:
szerintetek beszéljem meg vele, vagy hagyjam és majd elmulik? mar egyszer probaltam tisztazni a dolgot, de csak ujabb hazugsagokat kaptam, szoval nem tudom lenne e ertelme. egy baratnom tanacsolta ezt, mert szerinte, ha nem beszelek vele, sose fogom magam tultenni rajta.
2012. júl. 8. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
döntsd el Te.. de készülj fel hogy szintén hazugságokat meg megalázásokat ogsz kapni! Ha szerencsédvan, akkor nem.
2012. júl. 8. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!