Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 18 éves fiúnak gáz egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves fiúnak gáz egy 15 lánnyal járni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 11:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

12:25 lehet, hogy baromság de van amikor igaz. Persze kivételek mindig vannak...

Amúgy én azzal nem értek túlzottan egyet, hogy a lányok hamarabb érnek. Én már falnak megyek a legtöbb 15-17 évestől is mert annyira nem tudják mit akarnak, nem bírok velük zöld ágra vergődni :)

De inkább ne vitázzunk, úgyis felesleges.

A kérdező meg ne adjon más véleményére, ha szereti a lányt. Végül is több ilyen kapcsolatról hallottunk már, vannak ennél 1000szer gázabb dolgok :)

2009. júl. 13. 12:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Van olyan, aki nem bír zöld ágra vergődni, de van kb. 30-40 18-19-20 éves lányismerősöm, akik annyira sötétek, buták, és éretlenek, hogy sokra menne velük az a válaszoló, aki írta, hogy nem járna ilyen kislányokkal. Az elméleted meg megdőlni látszik, nem egy olyan kapcsolatot tudok, ahol már 3-4 éve együtt vannak, a fiú jóval idősebb a lánynál, és mégis teljesen jól megvannak, nincs köztük különösebb szakadék. A saját kapcsolatom még csak 14 hónapja tart, de sosem érezte úgy a barátom, hogy gyerekes lennék, tudok neki én is újat mondani. Nem a Rioban bulizó, általánosságban hülye 15 éves kis elkényeztetett p*csákra kellene elsősorban gondolni... Azok tényleg buták, kislányok, akármilyen nagynak hiszik magukat.
2009. júl. 13. 12:50
 13/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de akkor ezek szerint nem volt érthető, h én vagyok a 15 éves lány, és csak azért aggódtam, h esetleg ez neki nem kellemetlen, mert ugye neki csupa 18-19 éves sőt még idősebb haverjai, barátai vannak
2009. júl. 13. 12:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Én nem járok ilyen szar helyekre, szóval normális helyeken ismerkedtem meg velük is, de mégis túl infantilis volt számomra sokszor a viselkedésük.

De nyilván nem mondtam, hogy mindenki ilyen!!! Rád sem mondtam, hogy te is buta kiscsaj vagy, nyilván vannak kivételek.

De én nem kívánok vitatkozni, emellett nekem nem is volt különösebb "elméletem", de ha megdől az se érdekel. :D

2009. júl. 13. 12:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Oké, akkor csak félreértettem a reakcióidat. Ezesetben elnézést, csak már a falra mászom ettől, hogy van egy rakat éretlen, pénzes kis liba, és akkor már mindegyik ilyen. :)
2009. júl. 13. 13:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen, ennek már neve van, és büntetik.
2009. júl. 13. 16:17
 17/22 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz
2009. júl. 13. 16:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Ismerek egy olyan embert, a barátom, aki 22 évesen egy 14 éves barátnője van. Neki, és pedobearnek sincs gondja ezzel.
2009. júl. 13. 17:36
 19/22 anonim válasza:
én is 15 éves vagyok,a a barátom pedig most lesz 19.Semmi gond nincs ezzel:)ha szeretitek egymást ne érdekeljen más véleménye.Halgass a szívedre,ahogy én:)
2009. júl. 13. 22:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz! Két 15 éves csajszi között is óriási különbségek vannak testi-lelki érettség tekintetében.
2009. aug. 25. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!