Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiúnak gáz egy 15 lánnyal járni?
2009. júl. 13. 11:23
kicsit gáz, én 16-18 évest keresnék.
2009. júl. 13. 11:24
Attól függ... Az én barátom 18 volt, amikor összejöttünk (egy hónap múlva ünnepli a 20. születésnapját), és neki egyáltalán nem volt kellemetlen. Mondjuk én nem az a lányka voltam, aki mindenen vihog, és nincs egy normális gondolata sem... :)
2009. júl. 13. 11:39
Na igen, az lemaradt, hogy én is 15 éves voltam akkor.
2009. júl. 13. 11:40
Én nem járnék ilyen kislányokkal...
Az jön le belőle, hogy az idősebbik fél ( jelen esetben te) nem vagy még elég érett, elég felnőtt ezért csak ilyen kis gyerekes kapcsolatokra vagy képes. Bocs, de ezt egy nő ismerősömtől hallottam, és a többiek is helyeselték. És valamennyire én is egyetértek vele.
Én 19 vagyok, de 18 alá már nem megyek.
De ha szereted a csajt akkor ne érdekeljen mások véleménye, hanem légy férfi és tarts ki mellette.
2009. júl. 13. 11:42
Szerintem az utolsó hozzászóló irdatlan nagy hülyeséget írt,már bocs. Mért a 18 évesnek kéne gyerekesnek lennie? A 15 éves is lehet kicsit komolyabb. És a lányok előbb is érnek. Amúgy nem vagyok elfogult én 18 éves vagyok a barátnőm 15 és jó kicsit gyerekes is vagyok ,de ez szerintem nem egy negatív jelző. De vele nagyon sok dolog közös bennünk és szerintem azért mert most nem idősebb 1-2 évvel,azért nem fogom őt nem szeretni ,ha már egyszer beleszerettem. Szóval egyáltalán nem gáz nyugi.
2009. júl. 13. 12:19
sztem nem gáz egyáltalán :) A lányok tényleg korábban érnek, ezért van általában idősebb barátjuk. Persze ez lehet fordítva is. Én ismerek olyan párt ahol a fiú 15 a lány 18 éves. De általában a lány a fiatalabb és nem értem miért lenne gáz ha 3 évvel lenne fiatalab...Nyugi! :)
2009. júl. 13. 12:24
Előző vagyok ,és bocs az elöttem lévőtől :D A vége igaz ,de amit az a nő ismerősöd mondott az szerintem tényleg hülyeség :). Nekem is volt már idősebb barátnőm vagyis 17 éves (én is 17 voltam) és komolyan gyerekesebb volt ,mint a mostani 15 éves barátnőm. Amúgy ő a 3. barátnőm, és most úgy érzem megtaláltam az igazit :) Ő is úgy érzi, de igen mondjuk kicsit félek attól,hogy még változni fog gondolkodásbelileg ,de nembiztos :)
És szerintem az a lány ismerősöd aki mesélte ,az csak féltékeny volt ,mert biztos aki tetszett neki ,összejött egy fiatalbb lánnyal :D
2009. júl. 13. 12:25
Őőő mostmár közben előző elötti voltam :D
18F
2009. júl. 13. 12:25
Igen. persze. nagyon-nagyon-nagyon-nagyon gáz. De már vagy százan megkérdezték ugyanezt. Általában nem vok ilyen, de ez már kezd idegesítő lenni. Szerinted gáz? Amúgy mért lenne? mi az a három év? Az tálan gázabb lenne ha egy 21 éves csajjal járná. Szóval nyugi. NEM GÁZ
2009. júl. 13. 12:37
Kapcsolódó kérdések: