Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar sok nő gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar sok nő gyereket?

Figyelt kérdés
Nézegetem a társkereső oldalakat, és a legtöbbjük nem akar a jövőben sem. Pedig valameiknek az anyagi háttere is megvan hozzá. Amiből el tudná tartani. Sőt még idejük is van, ahogy elnézem a munkahelyüket.

2012. júl. 15. 02:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

persze hogy nem mondják hogy megbánták... mindenki megbotránkozna rajta és szóba se állnának vele ezek után

ki lenne az, aki kimondaná hogy ...hát igen, mégse kellett volna a Pistike, csak a baj volt vele

vagy hogy is van ez

szerintem a csonka család elég rossz, hiányzik az egyik szülői minta

hidd el nem élvezetes egyedül sem nyomorogni hogy egy héten 2000 ft-od van kajára... de aki nem szegény az ezt nem tudja elképzelni

én elviselem a 48 kilós csontváz testem, de hogy meggondolatlanul szüljek egy babát akit aztán ne tudjak normálisan etetni...na az nem megy.

ezért nem kell ítélkezni

persze van olyan aki ezek ellenére is bevállalja, csak valaki aki folyton éhezik hogy boldog gyerekkora nem lesz, az teljesen biztos

ne egyél 3 napig csak minden nap 1 db. zsemlét és utána válaszolj nekem milyen volt meg gondold át közben mégegyszer

2012. júl. 15. 03:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem ítélkezem. :) És ha kell nem eszem egy hétig, már próbáltam. :)

Persze, a gyerekkel nem próbálnám ki, nem arra írom!

2012. júl. 15. 03:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet, lehet anyagi oka, de sokszor inkább lelki. Van olyan, hogy valaki azért fél a gyerekvállalástól, mert rossz volt a kapcsolata a szüleivel, és nem szeretné ezt újrajátszani, nem elég biztos magában, hogy neki menne másképp. Vagy olyan is van, akinek a férfiakkal volt rossz tapasztalata, nem találkozott egy felelősségteljes, magát valóban felnőtt férfinak nevezhető egyénnel. Nem akarom visszadobni a labdát, de sajnos sok ilyen férfi van, én szerencsére sokat ismerek a másik oldalból is.

Szerintem a nőiség része az is, hogy valaki egyszer anyává váljon, ahhoz kell egy kiegyensúlyozott párkapcsolat, hogy ez helyre billenjen.

Biztos korfüggő is. Nem tudom a társkeresőn hány évesek vannak fenn, manapság 25 alatt nem terveznek babát a nők.

2012. júl. 15. 09:04
 14/16 ASOT ***** válasza:
hát én az ellenkezőjét veszem észre......
2012. júl. 15. 09:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 30 éves nő vagyok. 20 évesen még akartam gyereket, aztán egyre jobban kitolódott. Tanulás, anyagiak miatt. Ráadásul hatalmas munkanélküliség van Magyarországon, és gyerekkel szinte az esélytelenek táborába tartozol. Így is megkérdezik, állásinterjún, hogy akarok-e, mert ha igen, akkor inkább felvesznek olyat, aki nem akar.. Én úgy döntöttem, hogy nem akarok, mert mi világ életünkbe szegények voltunk, nagyon rossz gyerekkorom volt. Az anyám felelőtlenül szült két gyereket. És a szüleim rossz házassága miatt boldogtalan gyerekkorom volt nekem is, és bátyámnak is. Rengeteget éheztünk például. Én inkább azt tartom elítélendőnek, hogy olyanok szülnek akiknek egyáltalán nem való. És én pont fordítva látom: hogy sok nő azért szül gyereket, mert már nincs kedve dolgozni menni, és úgy van, hogy inkább elbabázgatok, és tartson el a férfi. Csak utána rájön, hogy egy fizetésből, már hárman nem tudnak megélni, és mégiscsak dolgoznia kell, és még ott a gyerek is.. Szerintem a válság miatt a gyerekkel járó "nyűg" fokozódott. Tekintve, hogy már oviba se könnyű őket adni, nemhogy iskolába, ne adj Isten, később egyetemre járatni. Bébiszittert fizetni, is rengeteg pénz, mert ugye nagypapának, nagymamának is dolgoznia kell, mert a nyugdíjból manapság már éhen halnak.. Egy gyereknek a jövőjét is meg kell teremteni, de sokan ebbe bele se gondolnak, és felelőtlenül szülnek, mert "ez az élet rendje.." Ez a társadalmilag elfogadott elvárás.. Csakhogy ebben az országban, akinek van egy csöppnyi esze és fiatal, az elmenekül innen..
2013. jan. 11. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért mert van akinek van hobbija is.

Akit nem érdekel semmi,azok gyereket csinálnak,hogy ne legyen üres az életük.

2014. júl. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!