Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar sok nő gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar sok nő gyereket?

Figyelt kérdés
Nézegetem a társkereső oldalakat, és a legtöbbjük nem akar a jövőben sem. Pedig valameiknek az anyagi háttere is megvan hozzá. Amiből el tudná tartani. Sőt még idejük is van, ahogy elnézem a munkahelyüket.

2012. júl. 15. 02:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Egy olyan nőt sem ismerek, aki ne akarna gyereket. :) Még azok is akarnak, akik un. "karrieristák", sőt, elég konzekvensen ragaszkodnak a kb. két gyerekhez. :)
2012. júl. 15. 02:38
 2/16 A kérdező kommentje:
A cajok és pasik-on nézelődöm, és ott a fele nem akar.
2012. júl. 15. 02:41
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
pl. mert a mai gyerekek tiszteletlenek a szuleikkel szemben es halatlanok?:)
2012. júl. 15. 02:44
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem élete során minden nő akar gyereket csak közbe jön valami amiért vagy lemondanak róla vagy le kell mondaniuk róla és ezáltal ők ugy döntik vagy ugy hozza a sors hogy inkább nem akarnak illetve nem lehet..
2012. júl. 15. 02:47
 5/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy társkereső oldalakon az a réteg van. Eleve nagy részükkel (nem mindenkivel!) lehet valami gáz, hogy a való életben nem talál partnert.

Na meg, kitudja, "a munkájuk megengedi"- tapasztalataim szerint, manapság(!) pont azok a nők nem nagyon akarnak gyereket sem, akik dolgozni sem nagyon akarnak. Csak kifogni valami jó partit, otthon szappanoperázni, míg a férj dolgozik, meg plázákba járni. A gyerek nem jó, elrontja az alakjukat, meg aztán, nevelni is kell.

Tisztelet a kivételnek! :)

Én nem ezt a réteget ismerem, de ahogy említettem, ők szeretnének gyereket.

2012. júl. 15. 02:47
 6/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Ahhoz olyan férfi kéne akivel lehet ennyire előre tervezni és ő is szeretné és nincsenek fenntartások egyik félben sem, meg anyagiaktól is függ.
2012. júl. 15. 02:54
 7/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Meg sok kapcsolatot a gyerek "ront el". Gáz de így van néha. Túlterheltek lesznek és kevesebb türelmük van egymásra.
2012. júl. 15. 02:56
 8/16 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó: erre is ellenpéldákat láttam. Ha egy nő a környezetemben gyereket akart, akkor meglett az a gyerek, akár megszülte egyedül. :)

Elrontja a kapcsolatot? Jó esetben nem. Amit meg el tud rontani, az sosem működött igazán.

Ha jobban belegondolunk: a kapcsolat "célja" valahol a gyerek. És ez nem azt jelenti, hogy a gyermektelen kapcsolat céltalan, vagy ne lehetne más cél.

De ha egy nő amiatt lemond a gyerekről, mert nincs megfelelő apajelölt, vagy fél, hogy a kapcsolata tönkremegy, annak nem is igazán fontos. Bár sarkítok, késő van.

2012. júl. 15. 02:58
 9/16 anonim ***** válasza:

én megéltem/élem a csóróságot és nem akarnék kiszúrni a gyerekemmel hogy neki is megkelljen.

egy csomó nőt otthagy a párja terhesen mert beijed hogy jaj, felelősség, rájön 7-8 hónap után hogy jaj, én ezt mégsem akarom... sose lehet biztosan tudni hogy számíthatsz-e a pasira vagy lelép egy dögös szőkéval, míg te sírhatsz a kilóméteres hasaddal mert már nem vagy modellalakú :(

mert ha marad is a pasi, a gyerek gondja szinte teljesen rádhárul ami azzal jár hogy egy évig nem tudsz normálisan aludni egy éjaszaka sem mert 3 óránként etetés, te tisztíthatod folyamat a g.anéból, meg fürdetés stb. és sokszor még nem hajlanó aludni sem vagy befejezni a bömbölést ha nem ringatod megállás nélkül...

nem beszélve arról hogy nem mehetsz el pl. holnap a bahamákra, mert nincs kire hagyni

elég sok oka lehet...

2012. júl. 15. 03:08
 10/16 anonim ***** válasza:

ma 03:08

Aha. Nekem van pénzem, de nem ez a lényeg. Mert gondolom így eleve más a helyzetem.

A lényeg- hogy sok nőt láttam egyedül felnevelni gyerekeket, mert elváltak, vagy meghalt a férjük. Egyik rokon családban pedig háborúban veszett oda, és az asszony több gyereket is felnevelt egyedül. Néha enni is alig volt. De tisztességes ember lett mindegyikből, tisztességes munkával, sőt, tovább is tanultak. :)

Aláírom, hogy lehetnek nehézségek- de ma is látom, hogy sokan nem mondanak le a gyerekről ezek miatt.

Amúgy sem tartom jó bulinak a férfira támaszkodni. Éppen azok halogatják a gyerekvállalást, akik így tesznek.

Megértem őket, de újra azt tudom leírni: aki igazán akarta, össze is hozta. Dupla annyit kellett dolgozni, nehéz évek voltak, de sikerült- és eddig még senkitől sem hallottam, hogy megbánta. :)

2012. júl. 15. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!