Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetném a tanácsotokat?

Figyelt kérdés
4 éve van barátom,a kapcsolatunk elég zavaros,zűrös.Nagyon szerettük egymást,hatalmasa volt a szerelem.De!Másfél éve megromlott nagyon.A barátom már nem szeret,legalábbis ezt vettem észre.Én szeretem őt,de ez így nem mehet tovább úgy érzem.Pár napja beszéltünk és azt mondta,hogy nem fogunk úgysem együtt maradni életünk végéig (persze ez érthető)és,hogy fél,hogy megfog csalni mert már megszokottá vált a kapcsolatunk.Ez már a második volt,hogy mondta.(előszőr egy éve)Nagyon rosszul esett (azt tudni kell, hogy mindketten egymásnak az elsők voltunk minden téren)Tovább kellene lépnem,csak nagyon nehéz.Félek az újtól,félek,hogy egyedűl leszek nagyon,és félek,hogy utána szenvedni fogok.Na most:hétvégén barátnőmmel bulizni mentem egy szórakozóhelyre.Megismertem egy fiút,tetszett nagyon és jó fej volt meg minden.Elkérte a számom,ő pedig elárulta a teljes nevét,hogy jelöljem be iwiwen vagy myvipen.Meg is történt.Elmondtam neki,hogy van barátom és elmeséltem neki nagyjából a történetet.Azt mondta találkozzunk,én igent mondtam.Nemtudom jól döntöttem-e,persze ez elég nagy szemétség részemről (barátom miatt)...még soha nem tettem ilyet.De amíg nem tudom, hogy mi lesz ezzel a sráccal addig nem igazán szeretnék dönteni, hogy mi legyen ezzel a 4 évvel.Megváltozni már nem fog ez a kapcsolat sajnos.Sokmindent tettem már érte,de semmit nem kaptam vissza.Mit tegyek?
2009. júl. 13. 08:40
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
hát nem Kérheted a tanácsunkat.
2009. júl. 13. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem mindenképp szakítsatok, hisz már majdnem 2 éve nem működik a kapcsolatotok.

Ami nem megy, nem kell erőltetni. Csak egymás idejét húzzátok. Neked is, neki is könnyebb, ha kiléptek a kapcsolatból, és úgy fogtok bele az újba, mert ha közben, akkor beletapostok egymás lelki világába, hiúságába.

Az új kapcsolattal várnék egy kicsit, talizzatok, de ne kezdjetek el egyből járni.

Most persze, hogy szép és jó, mert a pároddal nem. Akkor annál csak jobb lehet. Most ez van előtted.

Nehéz kimondani, de nem fogod megbánni. Hiába szereted, ha ő már nem. Sőt, lehet hogy te sem vagy már szerelmes, csak a megszokást, ragaszkodást érzékeled annak, de a későbbiekben meglátod, hogy ez már nem volt szerelem.

Inkább szépen válljatok el egymástól, mint rossz emléket hagyva a másikban.

2009. júl. 13. 09:23
 3/7 A kérdező kommentje:
rendben van,de találkozhatok a másik fiúval?csak ismerkedés céljából?mármint ugy hogy egyenlőre nem szakítok a barátommal?
2009. júl. 13. 09:24
 4/7 anonim ***** válasza:

"mármint ugy hogy egyenlőre nem szakítok a barátommal"

szakísál vele, vagy megtartod szexpartnernek míg nem találc vlkit?

2009. júl. 13. 09:26
 5/7 A kérdező kommentje:

nem...szex se nagyon van.

nem ugy értem hanem h nemtudom biztosan e h most jól dönötk vagy nem...ezért nem szeretnék vele még szakítani

2009. júl. 13. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
barát kidob, új srác jöhet:)
2009. júl. 13. 14:41
 7/7 A kérdező kommentje:
és ha nem biztos az új srác?
2009. júl. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!