Tanácsotokat kérhetném a hajfestéssel kapcsolatosan?
Figyelt kérdés
Most vagyok szakítás után..szeretnék egy kis megújulást...sötét barna hajamat szeretném vörösre festetni...a szemem barna és most a napozás miatt barna a bőrőm...szerintetek jól állna nekem a vörös haj??
Az otthoni használatú hajfestékek kb. mennyi ideig tartanak?? És 1-2 doboz kell belőle , ha hónaljig ér a hajam és normális dússágú??
2009. júl. 4. 21:28
1/3 anonim válasza:
húúú...neked tuti nagyon jól állna,de az eredeti is biztos szép.Szerencsés vagy ezekkel az adottságokkal.Sajnos a vörössel az a baj,hogy hamar kifakul,hajlamos rókavörössé válni.Mondjuk nekem a padlizsán árnyalat volt a kedvencem.
2/3 anonim válasza:
sztem próbálj ki vmien világosabb barnát, a vöröstől, amúgy is nehéz megszabadulni
3/3 anonim válasza:
Tényleg nehéz a vöröset eltünteni,ha meguntad!Olyan vöröset nézz,ha mégis e mellett döntesz ami szinmélységben passzola a tiédhez,ne sokkal világosabbat,mert az nem bizti,h olyan lesz amilyet szeretnél!nézz vörösesbarnát,csokibarnát,de semmiképp rezeset
jobban jársz a kellékesnél veszel festéket,ott nagyobb lehetőséged van a szinek átnézéséhez(szinpaletta),segitség kéréshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!