Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valaha orgazmusom?
Figyelt kérdés
Még nem fekűdtem le a párommal, de a pettingelés már kb. 4 hónapja tart.Hetente körülbelül 3-szor pettingelünk, mert akkor van rá alkalom.És megujjaz meg kinyal.Viszont nekem egy idő után elkezd ott fájni meg sokszor nem vagyok elég nedves.Mit tehetnénk, hogy jobban nedvesedjek?Sikosító kizárva.Meg amikor nyal meg ujjaz, akkor nagyon élvezem, és ki is fáradok utána, de az orgazmus valahogy mindig elmarad.Pedig volt már olyan, hogy úgy éreztem, mindjárt elmegyek, de aztán mégse.Én 15/L, barátom 17/F2012. júl. 14. 13:45
1/6 jin válasza:
Na ért a barátod képtelen kielégíteni....nem mindenkinek megy .....
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy lesz. De nem vele. Keress mást... aki figyel rád.
4/6 A kérdező kommentje:
De ő nagyon figyel rám, fél óráig csinálja, kérdezi, hogy jó-e, amit csinál meg ilyenek.Szóval nagyon figyelmes.Meg nagyon szeretjük egymást.Viszont, hogy lehetne elérni, hogy jobban nedves legyek?
2012. júl. 14. 13:54
5/6 anonim válasza:
Úgy, hogy még türelmesebb, és megtanulja feszíteni a húrt. Hagyd piszmogni!
6/6 jin válasza:
Nem az a figyelmesseg hogy kerdezgeti....1Alkalom után simán lehet tudni....mondjuk lehet ő nem ilyen ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!