Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy A Nagy Szerelem sosem teljesül be? Lehet, hogy sosem kapom meg a Nagy Őt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy X-ről úgy gondolom, hogy Életem Szerelme, de most már ki kell mondanom: reménytelen a beteljesülés. 2 évig "kavartunk" -nem tudok jobb szót- de igazán sosem jöttünk össze. Ő nem volt szerelmes belém, vagy csak rövid ideig. Lehet, hogy ő volt Ő? Kicsit filozofikus is a kérdés: lehet-e a Nagy Ő beteljesületlen? Lehet, hogy sosem kapom meg a Nagy Őt? Vagy inkább fordítva van: Akit nem kaptam meg (úgy értem, hogy kölcsönös, boldog, Nagy Szerelem), az nem lehetett a Nagy Ő. (remélem értitek)2009. júl. 12. 21:02
1/5 anonim válasza:
Hat ha nem szeret akkor ha megkapod sem lesztek boldogok..
2/5 A kérdező kommentje:
A "megkapást" úgy érzem, hogy viszontszeret. Akkor pontosítok: Lehet-e , hogy a Nagy Ő nem szeret viszont? Vagy ilyen esetben egyértelmű, hogy nem ő az?
2009. júl. 12. 21:23
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is úgy érzem, hogy az a férfi számomra a nagy Ő, akiről tudom hogy sosem lehet az enyém:( 2 éve tart már ez:(( És tudom hogy én csak vele tudnék boldog lenni, de nem lehet az enyém... soha:(
4/5 anonim válasza:
Én is dettó mint a 13:20-as!
Öregeket kéne megkérdezni erről!
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy Ő a nagy Ő. És meglehet, hogy Ő is erre gondol, amire Te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!