Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vár el egy 39 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vár el egy 39 éves férfi a párkapcsolatokban amit egy 19 éves lány nem tud neki megadni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 13. 11:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19 évesen kamasz vagy még kb,evidens hogy nem akarsz gyereket.
2012. júl. 13. 12:27
 22/26 anonim ***** válasza:

17 voltam mikor a párom megismertem.ő akkor 30volt.most lassan 8éve vagyunka boldogok együtt és van egy csodálatos 1éves kisbabánk!

Mi a titka???nem a kort néztük hanem a mögötte lévő embert

2012. júl. 13. 12:30
 23/26 anonim ***** válasza:

DE nektek van gyereketek. Higgyétek el, hogy később ebből nagy gebasz lesz.

19 évesen még kevés nő akar gyereket, aztán 32 évesen meg kopp, óriási hiszti, hogy ő már öreg, kifut az időből bla bla bla.

2012. júl. 13. 12:33
 24/26 anonim ***** válasza:
Felemeljen egy kocka sört!
2012. júl. 13. 12:50
 25/26 anonim válasza:

20 éves lány vagyok, a volt barátom 25 évvel volt idősebb nálam. Amikor összejöttünk én 18 voltam, ő pedig 43.

Eleinte minden szépnek látszott, később jöttek a gondok. Pár hónapnyi járás, de inkább csak kihasználás után dobott egy korabeli nőért. Akkor persze már világosan látta, hogy nem vagyok hozzávaló. Én totál belezúgtam, de rá kellett jöjjek hogy ő bizony semmit nem érez irántam. Talán csak friss hús voltam neki. Nyugi,én is úgy éreztem, hogy imád engem, de nem, nagyon nem.

Ezután hosszú hónapok kellettek hogy kiheverjem, mert én igazán szerettem őt. Talán még mindig nem sikerült túltennem magam ezen az egészen..

Sajnos igazuk van az előttünk lévőknek, mindenki a saját korosztályában keresgéljen, ezt tapasztalatból mondom. Egy ilyen kapcsolatnak nincs jövője.

2012. júl. 13. 20:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Én is mindig nagyon érettnek gondoltam magam...de kell a tapasztalat.az elmúlt 3 évben annyit változtam,mint még sosem.Lehet,hogy érettnek érzed magad,de 19 évesen tapasztalatlan vagy.Egy ilyen idős férfi mást vár egy kapcsolattól.
2012. júl. 14. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!