Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vár el egy 39 éves férfi a párkapcsolatokban amit egy 19 éves lány nem tud neki megadni?
Szerintem rövid távon még akár működhet is, mert lehetnek olyan életszakaszban hogy pont jó így. Ez esetben mindent meg tud adni a férfinak... viszont mi lesz 10-20 év múlva a kapcsolattal, mikor a lány még mindig nagyon fiatal, szép lesz, és zsonganak majd körülötte a fiatal férfiak, a párja meg 49-59 évesen totál féltékeny lesz az egész világra... Lehet oktalanul, de ezzel tönkre lehet tenni egy kapcsolatot. Persze nem biztos hogy így lesz, nem biztos hogy pont a féltékenység lesz gond, de rengeteg buktatója van egy ilyen kapcsolatnak, ha hosszútávra terveznek...
Le kell ülni megbeszélni. Ha ezt a férfi mondta hogy nem tudsz neki valamit megadni, akkor kérdezz rá, faggasd addig míg ki nem derül. Lehet ez csak egy lerázó szöveg akart lenni :(
Ha más mondta akkor lehet irigységből, azzal nem kell foglalkozni!
Na pont erről van szó... az, hogy 19 évesen nem akarsz gyereket, és nem érzed magad anyatípusnak, egy dolog...
De huszon-harminc éves korban egyszerűen elkezd ketyegni a biológiai óra...
Most még nem érzed magad anyatípusnak, mivel még jóformán gyerek vagy, alig 19 éves. De 10 év múlva (vagy előbb) már lehet, hogy minden vágyad az lesz. Addigra ő már végképp nem akar gyereket, főleg, hogy neki nem is lehet.
Hidd el, átérzem a helyzeted. Volt ugyanennyi idősen egy szintén 39 éves férfiismerősöm, és mit ad Isten, neki sem lehetett gyereke (mi leveleztünk). Én akartam tőle valamit, de ő nem ment bele, mert tudta, egy napon bánnám a döntésem, így maradtunk barátok, majd később eltűnt az életemből nyomtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!