Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vár el egy 39 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vár el egy 39 éves férfi a párkapcsolatokban amit egy 19 éves lány nem tud neki megadni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 13. 11:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább a másik iránnyal van a baj: egy 19 éves nem sokáig tudja elviselni egy 39 évesnek a merev, begyöpösödött gondolkozását, rugalmatlanságát. Persze nem minden 39 éves ilyen, de szerintem ez a legnagyobb gond.
2012. júl. 13. 12:07
 12/26 anonim ***** válasza:
Talán attól fél, ha ő nem fog tudni gyereket csinálni, a lány majd mással csináltat.
2012. júl. 13. 12:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Ja utcsónak igaza van. Azért egy 19 éves lány előbb utóbb majd gyereket akar, akkor meg megy máshová.
2012. júl. 13. 12:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Hahahaha. Ezt most komolyan kérded?!
2012. júl. 13. 12:11
 15/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a hosszútávú gondolkodás a lényeg! Te is akarod majd Őt 35 évesen, amikor Ő már 55 lesz??? (Ezt gondolhatja!) Nem tudhatod, hiába mondod most azt, hogy igen! 15 évvel ezelőtt sem tudtad, hogy most mi lesz! Hát ezért sem nagyon működhet! Bár 3 olyan eset is van a környezetemben, ahol 15 év a korkülönbség.... De nem 20! Az az 5 év is számít!
2012. júl. 13. 12:13
 16/26 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel belőled az érettség és a felnőtt gondolkodás hiányzik, ha itt hisztizel amiatt, hogy lepattintott egy 39 éves férfi...
2012. júl. 13. 12:13
 17/26 A kérdező kommentje:
én nem szeretnék gyereket. nem szeretem a gyerekeket.nem vagyok anyatipus
2012. júl. 13. 12:15
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerintem rövid távon még akár működhet is, mert lehetnek olyan életszakaszban hogy pont jó így. Ez esetben mindent meg tud adni a férfinak... viszont mi lesz 10-20 év múlva a kapcsolattal, mikor a lány még mindig nagyon fiatal, szép lesz, és zsonganak majd körülötte a fiatal férfiak, a párja meg 49-59 évesen totál féltékeny lesz az egész világra... Lehet oktalanul, de ezzel tönkre lehet tenni egy kapcsolatot. Persze nem biztos hogy így lesz, nem biztos hogy pont a féltékenység lesz gond, de rengeteg buktatója van egy ilyen kapcsolatnak, ha hosszútávra terveznek...

Le kell ülni megbeszélni. Ha ezt a férfi mondta hogy nem tudsz neki valamit megadni, akkor kérdezz rá, faggasd addig míg ki nem derül. Lehet ez csak egy lerázó szöveg akart lenni :(

Ha más mondta akkor lehet irigységből, azzal nem kell foglalkozni!

2012. júl. 13. 12:16
 19/26 anonim ***** válasza:
60%

Na pont erről van szó... az, hogy 19 évesen nem akarsz gyereket, és nem érzed magad anyatípusnak, egy dolog...

De huszon-harminc éves korban egyszerűen elkezd ketyegni a biológiai óra...

2012. júl. 13. 12:19
 20/26 anonim ***** válasza:

Most még nem érzed magad anyatípusnak, mivel még jóformán gyerek vagy, alig 19 éves. De 10 év múlva (vagy előbb) már lehet, hogy minden vágyad az lesz. Addigra ő már végképp nem akar gyereket, főleg, hogy neki nem is lehet.

Hidd el, átérzem a helyzeted. Volt ugyanennyi idősen egy szintén 39 éves férfiismerősöm, és mit ad Isten, neki sem lehetett gyereke (mi leveleztünk). Én akartam tőle valamit, de ő nem ment bele, mert tudta, egy napon bánnám a döntésem, így maradtunk barátok, majd később eltűnt az életemből nyomtalan.

2012. júl. 13. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!