Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny legyek v ne? Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny legyek v ne? Nektek ez hogy esne? Lent bővebben.

Figyelt kérdés
A barátommal 3hete vagyunk együtt, és tegnap elmentünk egy baráti találkozóra. Őket 1évvel ez elött látta már , de neten tartja velük a kapcsolatot. Na most mikor megérkeztünk beszélgetésbe keveredtünk 1ismerősével aztán hirtelen azt veszem észre h egy nőci a nyakánál öleli a barátomat és utána 3perc múlva azon kapom magam h a barátom ilyet mond h "Elmegyek nem baj?" és veszem észre h azzal a nővel kb félórára lelépett és engem meg ott hagyott a vadidegen ismerőseivel. Nekem ez rosszul esett, de most h mondhattam volna neki ne menjen? mikor visszajött sem mondott semmit, de a utána meg más fura nem volt ugyanúgy átölelt. a nő elött is. A héten ezt megkérdem h ezt hogy gondolta , az más ha azt mondja h "drágám mindjárt jövök de szeretnénk beszélgetni, az más egértem de így 1kicsit fura volt. Nektek mi a véleményetek? Nektek is rosszul esne ha így viselkedne?
2009. júl. 12. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
3 hét után ha ilyet csinál akkor az szerintem bunkóság...
2009. júl. 12. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Kivágtam volna a f*szba azután hogy jól megverem...:)
2009. júl. 12. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen nagyon rosszul esne. Mikor vége lett volna a találkozónak akkor kérdeztem meg volna mi is volt ez az egész az előbb. Vagy ott helyben kiakadok.
2009. júl. 12. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Az én exem is eljátszotta velem ezt egy szilveszteri bulin, olyan emberekkel hagyott magamra akiket nem is ismertem!Felhivtam az egyik haverom és leléptem, ami persze neki már nem tetszett!De igy járt!
2009. júl. 12. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt kellett volna tenned, amit az utolsó válaszoló írt! Bocs, de én ki is dobnám, ha ilyet csinálna...
2009. júl. 12. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ilyet csinálnék, a barátnőm kidobna, mint macskát sz@rni. Annyira egyértelmű, hogy mit csináltak, hogy az már gusztustalan. AZONNAL DOBD KI!
2009. júl. 12. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Tényleg szemétség és bunkoság és mit csináltak vajon?

Szerintem is hagyd ott nem hiszem hogy szeret ...

2009. júl. 12. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Elég nagy köcsögség, én általában 2 esélyt adok az embereknek, de szerintem ez bőven felér egy eséllyel, ha ki nem is dobod, ezt tudasd vele, ha egyetértesz a filozófiámmal.:D
2009. júl. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!