Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem ez a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem ez a legnagyobb vágyam?

Figyelt kérdés

Annyira szeretnék valakit, aki őszintén szeret, és jól érzem magam vele. Mindenhol boldog párokat látok, és jó látni, viszont nagyon bánom, hogy én egyedül vagyok.. ki vágyik még a szeretetre?

egy elkeseredett leányzó

2012. júl. 12. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én is vágyom erre.

20l

2012. júl. 12. 22:30
 12/16 A kérdező kommentje:
10-es: nem pontozlak le, mert igazad van, ezek ugyanolyan fontosak, sőt talán fontosabbak is, mint amit kiírtam. és nem vagyok depressziós... :D csak érdekelt, hogy vannak-e még olyan emberek, akik várnak, ahogyan én is :)
2012. júl. 12. 22:32
 13/16 A kérdező kommentje:
vagyis már nincsen az a 10-es, akinek írtam az előbbit :O
2012. júl. 12. 22:33
 14/16 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Nekem is ez a legnagyobb vágyam, de emellé építeni kell saját életet.

21/N

2012. júl. 12. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát elég rossz magányosnak lenni. Én amikor lehetet volna valakim nem kellet. Most meg hatalmas lehetőséget adott az élet 19évesen, és sajnos nem győzöm a rengeteg feladatot. Nem akarok egy lányt se ugy kinozni, hogy nem tudok rá eleget figyelni. A szerelem lángoljon, de csak ritkán találkozzunk, ki birja ezt, aki amugy is rendben van?
2012. júl. 13. 02:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem barátaim sincsenek (vagyis senkim sincs). Na ehhez mit szólsz?
2012. júl. 13. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!