Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem ez a legnagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem ez a legnagyobb vágyam?

Figyelt kérdés

Annyira szeretnék valakit, aki őszintén szeret, és jól érzem magam vele. Mindenhol boldog párokat látok, és jó látni, viszont nagyon bánom, hogy én egyedül vagyok.. ki vágyik még a szeretetre?

egy elkeseredett leányzó

2012. júl. 12. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sokan, köztük én is

18/f

2012. júl. 12. 22:19
 2/16 anonim ***** válasza:

rengeteg embernek ez a legnagyobb vágya, nem csak neked!!

17L

2012. júl. 12. 22:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember erre vágyik mivel ilyen az emberi természet. nyugi Te is fogsz találni társat mint mindenki aki nyitott rá és normális....
2012. júl. 12. 22:20
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy vele egyedül...Szeressük egymást! :D
2012. júl. 12. 22:21
 5/16 anonim ***** válasza:

énis:)

de nem vagyok elkeseredve

edzek itthon, barnulok és ha kezdődik a suli befogok csajozni:) (:Oremélem ám:O)

2012. júl. 12. 22:21
 6/16 A kérdező kommentje:
csak a baráti társaságomban mindenkinek van párja, és ez annyira lehangol :D magányosnak érzem magam nagyon
2012. júl. 12. 22:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát, az elkeseredés a legrosszabb, amit tehetsz ilyenkor. Fel a fejjel, be a hassal, ki a mellel! Aztán idővel minden jön, ahogy annak lennie kell, csak tartsd nyitva a szemed! ;)
 8/16 anonim ***** válasza:

Én is erre vágyom, hosszú ideje már.

egy debreceni srác

9/16 ASOT ***** válasza:

szerintem a legtöbb embernek ekkor lesz teljes az élete ha van mellette valaki, aki szereti, és a másik viszont, és ez őszinte és akkor igazán boldog.

egyedül túl sokáig senkinek sem jó...

2012. júl. 12. 22:23
 10/16 anonim ***** válasza:

Hol laksz, te kis magányos? :P

18/F

2012. júl. 12. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!