Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem ez a legnagyobb vágyam?
Figyelt kérdés
Annyira szeretnék valakit, aki őszintén szeret, és jól érzem magam vele. Mindenhol boldog párokat látok, és jó látni, viszont nagyon bánom, hogy én egyedül vagyok.. ki vágyik még a szeretetre?
egy elkeseredett leányzó
2012. júl. 12. 22:19
1/16 anonim válasza:
szerintem sokan, köztük én is
18/f
2/16 anonim válasza:
rengeteg embernek ez a legnagyobb vágya, nem csak neked!!
17L
3/16 anonim válasza:
A legtöbb ember erre vágyik mivel ilyen az emberi természet. nyugi Te is fogsz találni társat mint mindenki aki nyitott rá és normális....
4/16 anonim válasza:
Nem vagy vele egyedül...Szeressük egymást! :D
5/16 anonim válasza:
énis:)
de nem vagyok elkeseredve
edzek itthon, barnulok és ha kezdődik a suli befogok csajozni:) (:Oremélem ám:O)
6/16 A kérdező kommentje:
csak a baráti társaságomban mindenkinek van párja, és ez annyira lehangol :D magányosnak érzem magam nagyon
2012. júl. 12. 22:22
7/16 anonim válasza:
Hát, az elkeseredés a legrosszabb, amit tehetsz ilyenkor. Fel a fejjel, be a hassal, ki a mellel! Aztán idővel minden jön, ahogy annak lennie kell, csak tartsd nyitva a szemed! ;)
8/16 anonim válasza:
Én is erre vágyom, hosszú ideje már.
egy debreceni srác
9/16 ASOT válasza:
szerintem a legtöbb embernek ekkor lesz teljes az élete ha van mellette valaki, aki szereti, és a másik viszont, és ez őszinte és akkor igazán boldog.
egyedül túl sokáig senkinek sem jó...
10/16 anonim válasza:
Hol laksz, te kis magányos? :P
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!