Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nincs vágyam az "intim" dolgokhoz?
17 éves leszek, barátom 16 és 8 hónapja járunk.
Régen jártam pszichológushoz, aki azt mondta, hogy nem fogadom el a szexualitásom.
Mióta "nagy lány vagyok"(van mellem, stb) nem mertek apuékkal egyszer se strandra menni. Zavar, ha apu pl végigmér, a kocsiban elszoktam bújni, hogy en lásson rám a tükörből(Semmi olyan nem volt kiskoromban).
Egyszerűen a szexualitáshoz semmi vágyam.
BArátomnak vannak vágyai. Eddig én elégítettem ki Őt, Ő sose engem, mert nem engedtem(plusz összeszedtem egy betegséget). Egyszerűen mikor neki csinálom nem "élvezem". Sokszor volt sírhatnékom de nem akartam neki mondani, hogy ne veyem el a kedvét és neki jó legyen. Ez mitől lehet?
Hüvelygomba, és hiába szedtem kúpot, meg szájon szedhető gyógyszert, plusz kenőcs, nem múlt el( a tünetei szinte nem is azok, de az orvos ránézésre azt mondta, hogy az, szóval biztos az.)
Az a baj. hogy megtennéma barátomnak, de ha sírhatnékom van hosszú távon nehezen működik.
Szerintem tuti nem vagyok meddő.
Pl barátom megkérdezte, hogy ujjazni szoktam-e magam, és mondtam is neki, hogy sose csináltam. Egyszerűen késztetést se érzek iránta, hogy kellene, nem érzem szükségét.
Aza baj, hogy félek úgy belevágni, hogy nincs hozzá vágyam.
6. válaszoló:) Köszönöm:) A krém kaneszten volt, azt még mindig használom, de már nem tudom mióta szencvedek, majd visszamegyek az orvoshoz.
7. válaszoló. Az az érdekes, hogy a pszichés okot nem tudom...hiába agyalok. A hormonálisat se....gondolatban meg van a vágy...csak mikor ott vagyoka kkor elmegy és nem akarom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!