Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a távkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a távkapcsolatokról? Légyszi indokoljátok is meg, hogy miért ez a véleményetek.

Figyelt kérdés
Konkrétabban: mi a véleményetek, ha még nem találkoztunk, de úgymond már 8 hónapja "együtt" vagyunk. Lehet ebből igaz szerelem? Mert én nagyon úgy érzem, hogy ez az, de annyira elbizonytalanít mindenki, hogy nem lehetek szerelmes valakibe, ha még nem is találkoztam vele. (egyébként én: 18 L, a pasi 25)
2012. júl. 12. 19:35
1 2
 11/13 Neverwalkalone ***** válasza:

Az 5000km az szép távolság :) Én sok sikert kívánok és hogy akit elképzeltél olyan legyen valójában. :)

Nehéz dologba fogtál, de gondolom ezt már tudod, kitartás!

Én akartam találkozni csak mindig volt kifogás.... :S

2012. júl. 12. 22:30
 12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Igen, tudom, nehéz dologba fogtam bele,de a jó dolgokért meg kell küzdeni. Na mindegy, majdcsak valami lesz. 1 év alatt azért már valamennyire kiismertem őt, és idáig nem adott okot csalódásra, remélem továbbra is így marad (egyébként rá írtam egy álnévvel is,kérdezgettem, stb, flörtölgettem vele, tudom aljas húzás,de biztosra akartam menni, és átment ezen a próbán is). Egyébként sajnálom, hogy neked nem jött össze :S (utolsó kommentelő)
2012. júl. 12. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez nem szerelem. Beszélgettek és igy minden szép és jó. De ha belegondolsz nem is ismered, mondhat neked akármit.

Nekem volt ilyen net-en (skypen) összeszedett kapcsolatom. Amikor neten , telón beszéltünk tök jó volt, vártam a hivásait, minden oké, szép, de élőben sajna nem igy volt. Rájöttem erősen kamuzott, neten szedte össze a csajait (azóta is), és élőben már nem passzoltunk annyira egymáshoz, mint ahogy még a skypes időkben gondoltam. Az ilyen kapcsolatok zöme nagy csalódással ér véget.

2012. júl. 14. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!