Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek ez hogy esne? Indokoljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne? Indokoljátok is meg + kort és nemet is írjatok légyszi!

Figyelt kérdés

Facebookon beszélgettem a barátnőmmel és mondtam neki hogy rosszul aludtam az este és ez miatt egész nap "szét voltam esve"

Erre ő: "Jó bocs megyek szia"

2012. jún. 2. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
A baratnod menstrual.
2012. jún. 2. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Te ismered, de lehet, h azt hitte, h fáradt vagy és nincs most kedved beszélgetni.
2012. jún. 2. 17:57
 3/8 A kérdező kommentje:
De máskor is így szok elköszönni. Bezzeg SMS-ben sokkal érzelmesebb.
2012. jún. 2. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:

velem is előfordult már, hogy párom pont akkor írt nekem, amikor már fél lábbal kint voltam a lakásból, futottam buszra stb., de azért annyit meg szoktam tenni ilyenkor, hogy visszaírok, hogy "ne haragudj, de rohannom kell, majd később felhívlak! szió"

engem a válasz hangneme zavarna, kissé bunkó, nekem rosszul esne. persze mindenkinek lehetnek rossz napjai. egy ilyen után még nem kezdenék el kombinálgatni, de ha rendszeresen csinálná, akkor biztos elbeszélgetnék vele erről.

22N

2012. jún. 2. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
De ő nem sietett sehová és nem is volt neki rossz napja
2012. jún. 2. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Hogy esne? Az ilyenért ölni tudok. Én sem úgy köszönök el tőle, ha valami baja van, hogy "okcsá".
2012. jún. 2. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
attol fugg ki mondana ezt... nem ismerem az illetot szoval nem tudhatom miert miert mond es mit ert alatta.
2012. jún. 2. 18:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Azért szerintem illene úgy elköszönni hogy pl.: Szeretlek, jó éjt szia! Vagy valami hasonlót írni.
2012. jún. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!