Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek eddig 9 pasija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek eddig 9 pasija volt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
18-évesek vagyunk mindketten, én még soha nem feküdtem le senkivel,összejöttem 2 hete egy gyönyörűszép lánnyal,tegnapelőtt elmondta, hogy eddig 9 sráccal feküdt le, most elbizonytalanodtam, eddig még csak csókolóztunk meg simogattuk egymást, de most nem tudom mit tegyek,attól félek dobni fog engem is.

2012. júl. 12. 14:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Áh, kérdező, tekerj oda a csajnak, kúrd le, rüffentsd meg, kufircoljatok!
2012. júl. 12. 14:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is próbálkozz meg vele. :) De óvatosan, ha meg is akarod tartani azt a gyönyörű lányt. Biztosan azért volt kilenc pasija, és azért "tarthatsz" tőle, hogy téged is dobhat (talán ő dobta a pasikat ezek szerint), mert nagyon igényes a leányzó. :)

Ne stresszelj rajta, viszont nem árt megfelelni! :)

Ha nem voltál még lánnyal, és nem bízol magadban, az sem gáz: használhatod közben a nyelvedet is, lényeg, hogy legyen veled elégedett! :)

Sok sikert!

2012. júl. 12. 14:54
 13/21 A kérdező kommentje:
értem, csak félek ha szerelmes leszek belé, akkor nagy lesz a csalódásom.am meg álmaimban sem gondoltam hogy ilyen szép bnőm lesz valaha is
2012. júl. 12. 15:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Teperd le! Ne legyel beszari!

Miutan megtortent vele az elso utana csokold/puszild (ahogy az alkalom adja) meg es koszond meg neki, mondd, hogy nagyon elvezted stb... es azt mond utoljara, hogy neked ez volt az elso.

Szerintem meg fog hatodni, ezutan megbeszelhetitek, hogy legkozelebb neki hogyan lesz a legjobb.

Sok szerencset!

2012. júl. 12. 15:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Az sinics kizarva, hogy igaz a kilenc csaj. Mindenesetre en nem szaroznek..
2012. júl. 12. 15:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Legyél a tizedik, gyakorlásnak jó lesz. Ne vedd túl komolyan, de az sem gáz ha beleesel. Legalább hamarabb túl leszel az első csalódáson, és ami nem öl meg az megerősít.
2012. júl. 12. 15:17
 17/21 Diavolino44 ***** válasza:
100%
18 evesen a 9 az sok! Nalam menne a levesbe... Nincs kedvem egyfolytaban azon agyalni, hogy megcsal-e eppen vagy sem. Ha akarod huzzd meg, bar en azt sem tennem talan gumival....
2012. júl. 12. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
ne hallgass senkire, áld a sorsod, ha kidobod, csak bánni fogod, de védekezz mindenképp :D, mellesleg ha másnak nem tapasztalatszerzésnek jó, hogy ne úgy járj mint én, hogy 21 évesen miért nem volt még soha barátnőm sablon kérdéseket keljen feltenned
2012. júl. 12. 17:13
 19/21 anonim ***** válasza:
legyél a 10.
2012. júl. 12. 17:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Dugd meg, de ne mondd meg h szűz vagy, még utólag se, mert akkor dobni fog!
2012. júl. 12. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!