Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek eddig 9 pasija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek eddig 9 pasija volt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
18-évesek vagyunk mindketten, én még soha nem feküdtem le senkivel,összejöttem 2 hete egy gyönyörűszép lánnyal,tegnapelőtt elmondta, hogy eddig 9 sráccal feküdt le, most elbizonytalanodtam, eddig még csak csókolóztunk meg simogattuk egymást, de most nem tudom mit tegyek,attól félek dobni fog engem is.

2012. júl. 12. 14:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
2012. júl. 12. 14:37
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha így is úgy is dob akkor legalább dugd meg előtte érted ...
2012. júl. 12. 14:38
 3/21 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nehéz kérdés, de szerintem ne ezen gondolkodj, csak add önmagad. Nyilván nem a szexért jött veled össze, vagy igen? :O
2012. júl. 12. 14:38
 4/21 anonim ***** válasza:

Ne legyél beszari. Ez az első és legfontosabb. A csajok egy pasit akarnak nem egy anyámasszonykatonáját.... És a nyuszik közül is csak a húsvétit szeretik.

Légy magabiztos. D.gd meg és élvezd a tapasztalatot:D

2012. júl. 12. 14:39
 5/21 anonim ***** válasza:
47%
Örülj, hogy csak annyi. :)
2012. júl. 12. 14:39
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
az a vicc hogy lehet mással elsö randin lefeküdt, veled meg itt játssza a nagy szerelmet, ami tulképp csak arrol szol, hogy nyul vagy izombol leteperni. 9 fiu elég bizonyiték rá, hogy könnyüvérü
2012. júl. 12. 14:40
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
te is tégy alá
2012. júl. 12. 14:43
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen még a 6 is arról árulkodik, hogy facér, de inkább facér, de leginkább él hal a fecéééér :D :D (saját tapasztalat)
2012. júl. 12. 14:43
 9/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez nem ilyen egyértelmű. Közel sem biztos, hogy a "könnyűvérű" lányokat leteperték, az sem biztos, hogy másokkal azért feküdt le hamar, mert rámenősek voltak, de még az sem, hogy hamar lefeküdt velük.

Ismerek olyan bnőt, aki a neki nagyon vonzó fiúval 1. nap lefeküdt, pedig a fiú még rámenős sem volt. Egy másik fiú meg rámenős volt, és fűzte hetekig, de mivel nem tetszett a csajnak túlságosan külsőre, csak kiny.lni engedte magát. Ezt nem a kérdezőnek írom, hogy náluk ez lenne!

2012. júl. 12. 14:45
 10/21 anonim ***** válasza:

Még egy megfigyelés: egy rámenős, nem túl előnyös külsejű fickó kb egy fél évig fűzött párhuzamosan egy "könnyűvérű" (pasikat havonként váltogató) csajt, meg egy kis szende kapcsolatfüggőt, aki nagyon vigyáz az erkölcseire.

Mit gondoltok, ki adta be előbb a ronda fickónak a derekát? A kis kapcsolatfüggő. A másik "könnyűvérű" azóta sem feküdt le vele. :)

2012. júl. 12. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!