Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal lazább a szex egy haverral?
16 éves lány vagyok és szűz,tegnap beszélgettem az egyik haverommal,hogy sokkal könnyebb hogyha egy haverral fekszel le először!Azt mondta hogyha pl van egy kapcsolatod,vársz olyan 5-6 hónapot míg lefekszel a pasiddal míg meg nem bízol benne és ha lefekszetek és nem volt jó akkor totál fölösleges volt vele annyit várnod,de hogyha lefekszel egy haveroddal, megkéred h legyen óvatos,akkor már ha lesz egy komoly kapcsolatod akkor sokkal könnyebb lesz a szex vele!Valami szinten egyet értek vele,de nem tudom hogy mennyire van igaza ebben!
Ti erről mit gondoltok?Itt nem rólam van szó hogy mit csináljak vagy mit ne,hanem saját gondolatokat várok!
A haverod csak megakar dugni, ennyi. Szüzességet szerelemből kell elveszteni, nem abból h most egy haverral össze beszélsz h ok akkor dugjunk.
Nem lazább semmivel, sőt lehet h ez az egész a baráti kapcsolat rovására fog menni.
Nem a haverom nem akar megdugni!!!
De megkértem mindenkit h ne rólam dumáljunk,én is szerelemből akarom elveszíteni,nem egy szimpla haverral!
Utolsóhoz...igen én beszélgettem erről a haverommal!
De én nem akarok lefeküdni sem vele,sem másik haverommal,csakis szerelemből!
De odaírtam azt is h ne velem foglalkozzatok,hanem hogy ti erről mit gondoltok,h ti meg csinálnátok e ez egy haverral vagy sem,nem velem kell foglalkozni mert az csak az én dolgom h kivel fekszem le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!