Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ilyen helyzetben? Kilátástalan vagyok!

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni! Úgy érzem gondban vagyok. 17 éves vagyok és 11 hónapja kapcsolatban vagyok életem szerelmével. Ő számomra a Minden,az Élet,a Szerelem,a Boldogság,stb. Nagyon szeretem és sohasem hagynám el és nem csalnám meg! Viszont.. megismertem az osztálytársát egy iskolai rendezvényükön és megtetszett,azóta beszélgettünk párszor,persze,mint haverok. Ez zajlik kb. 3 hete. A barátom tudja,hogy beszélgetünk,mivel számomra az őszinteség az első,és a legfontosabb egy kapcsolatban. Mégis mintha kezdenék egy kicsit többet érezni a srác után és ezt nem szeretném,mivel tudom,hogyha összejönnék vele,butaság lenne és nem tartana sokáig. Nem hiszem,hogy mellette tudnék olyan boldog lenni,mint a barátom mellett,mégis kezdek iránta egy kicsit többet érezni. Ha rám ír,nem írhatom neki azt,hogy "bocsi,ne beszéljünk,mert belédszeretek",de viszont jó vele beszélgetni. Mit tegyek? Kérlek Titeket,segítsetek! :(
2012. júl. 11. 22:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igazad van, nagyon is! :( De lehet, hogy ha ezt a párkapcsolatot elszalasztom, nem lesz még egy ilyen, mert nagyon jól érzem magam vele és jobbat nem is kívánhatnék. Egy valamitől félek: mi van, ha évek múlva esetleg megunom?!
2012. júl. 11. 23:35
 22/30 anonim ***** válasza:

A jelenlegi pasiddal leülsz és megbeszéled a dolgot!

Mert az őszinteséget fontosnak tartod a kapcsolatotokban!

Majd Ő eldönti, hogy részéről ezt mi képen mérlegelje!

Vázolom a helyzetet: két férfi felé húz a szíved. (pro és kontra)

Az egyik felé frissen táplált érzelmek fűznek, a másik felé 11 hónapos kapcsolat!

Az már biztos, hogy az egyiknek mennie kell az életedből!

Én nem dönthetek helyetted, mert nem élem az életed!

Neked kell eldönteni, hogy vagy az egyik vagy a másikat választod.

Azt is vedd figyelembe, hogy egy kapcsolat két emberen múlik.

Ha te másba szerettél bele egy "stabil" kapcsolatban, akkor abban a 11 hónapos kapcsolatban valami nem kerek!

NA ezért kell ezt a helyzetet mindenképp a pároddal megbeszélned!!!

2012. júl. 11. 23:42
 23/30 A kérdező kommentje:
Megfogadom, köszi. Megvan a holnapi programom!
2012. júl. 11. 23:50
 24/30 anonim ***** válasza:

Valóban van egy stílusom de remélem azért nincs harag.

További kellemes időtöltést a gyakorikerdesek.hu-n!

2012. júl. 11. 23:54
 25/30 A kérdező kommentje:
Nincs! És köszönöm! :)
2012. júl. 11. 23:56
 26/30 anonim ***** válasza:
33%

Több lehetséges ok is van erre:

-Még saját magadnak is hazudsz,tehát nem is szereted a barátodat annyira

-A barátod ronda(Szeretnél kipróbálni egy jóképű pasit is)

-A barátoddal nem valami jó a szexuális kapcsolatod ezért mással is kiakarod próbálni a szexet

-Unod a barátod

-Nem élted ki magad eléggé,úgy gondolod hogy még túl fiatal vagy ahhoz hogy lekötelezd magad a jelenlegi barátod mellett

Hogy mit tegyél?Ezt döntsd el te

De az biztos hogy nem vele fogod leélni az életedet.Az is biztos hogy nem szereted annyira őt mert valami hiányzik belőle ami neked fontos

Dehát ilyenek az emberek,állandóan panaszkodnak,válogatnak,nekik semmi se jó.Még a fehér lovon lévő szőkeherceg se lenne jó neked,de majd később rájössz hogy nagy hibát követtél el de akkor már késő lesz

2012. júl. 12. 02:14
 27/30 Lifeishard ***** válasza:
Csak most találtam meg ezt a kérdést... Kérdező, mi történt azóta?
2012. dec. 11. 22:31
 28/30 A kérdező kommentje:
Augusztus elejével közös megbeszélés alapján szakítottunk az akkori barátommal (akivel nagyon megromlott a kapcsolatunk akkorra) és kb. másfél hónapja együtt vagyok a volt osztálytársával. :) A srác tolerálta a dolgot nagyon, sok boldogságot kívánt, így hát zavartalanul éljük az életünket. :)
2012. dec. 16. 22:55
 29/30 Lifeishard ***** válasza:
Hát tudod... Július közepén még ő volt a Mindened, sose hagynád el, stb., augusztus elejére meg megromlott a kapcsolatotok??? Plusz csak összejöttél a másik sráccal (nem lehet, hogy indukálta a dolgot?). Hiába, fiatalság, hevesség, fellángolás. :) Kívánom, hogy legyél boldog!
2012. dec. 17. 14:15
 30/30 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy a mostani barátom miatt romlott meg NAGYRÉSZT a kapcsolatunk. Bár nem volt fényes előtte se,de akkor még lehetett volna javítani, miután megismertem az osztálytársát,már nem. Ebben én is hibás vagyok,hogy "átszerettem",nem szép dolog,de nem tehettem róla,az érzéseimet nem tudom irányítani,de így utólag nem is bántam meg! :) Üdv.,és kellemes ünnepeket!
2012. dec. 20. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!