Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendő ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ilyen helyzetben? Kilátástalan vagyok!

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni! Úgy érzem gondban vagyok. 17 éves vagyok és 11 hónapja kapcsolatban vagyok életem szerelmével. Ő számomra a Minden,az Élet,a Szerelem,a Boldogság,stb. Nagyon szeretem és sohasem hagynám el és nem csalnám meg! Viszont.. megismertem az osztálytársát egy iskolai rendezvényükön és megtetszett,azóta beszélgettünk párszor,persze,mint haverok. Ez zajlik kb. 3 hete. A barátom tudja,hogy beszélgetünk,mivel számomra az őszinteség az első,és a legfontosabb egy kapcsolatban. Mégis mintha kezdenék egy kicsit többet érezni a srác után és ezt nem szeretném,mivel tudom,hogyha összejönnék vele,butaság lenne és nem tartana sokáig. Nem hiszem,hogy mellette tudnék olyan boldog lenni,mint a barátom mellett,mégis kezdek iránta egy kicsit többet érezni. Ha rám ír,nem írhatom neki azt,hogy "bocsi,ne beszéljünk,mert belédszeretek",de viszont jó vele beszélgetni. Mit tegyek? Kérlek Titeket,segítsetek! :(
2012. júl. 11. 22:06
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Egyébként is,te miről beszélsz? Teszem alá a lovat? KI ALÁ?? Mivel hogy egyikse tud azt érzésemről, viszont ha a barátomnak elmondanám, nem lenne olyan paraszt, mint te, hogy ott hagyna, hanem segítene mondjuk elfeledni az érzéseket iránta. De a saját gondjai mellé nem hiányzik szegénynek még ez is. Nem kértem, hogy sajnálj, egy olyantól, akit sajnálni kell, nem kérek sajnálatot!
2012. júl. 11. 22:45
 12/30 anonim ***** válasza:

OOoo... 17! és ez kibúvó minden alól?!

Azért vagyok bunkó! Mert annyira unatkozol, hogy két embert összeugrasztasz mert te neked kacérkodni támadt kedved.

Ha unod a jelenlegi partnered!

Akkor azt hozd a tudomására, hogy most ki akarsz próbálni valami újat.

Kérjél szünetet a kapcsolatotokban, kössetek megállapodást.

De ne csesszél ki vele mert most a felé tartasz.

A másik! Ez nem csak rólad szól kislány!

Melledet még két másik férfi érzelmeivel szórakozol!!!!

Azt hiszed, hogy ők majd úgy változtatják a feléd irányuló érzelmeket, ahogy neked épp úgy van kedved!?

El kéne gondolkodni ezen!

2012. júl. 11. 22:53
 13/30 A kérdező kommentje:

Ez nem így van!

Nem akarok összeugrasztani senkit sem és senki érzésével nem (akarok) játszani!

Nem kibúvó, hogy 17 vagyok, de ilyen korban érthető ez a szitu. Tudom, hogy elfog múlni nem sokára, de nem bírom kivárni, mivel nem akarok másfelé kacsingatni. Szándékosan erőltetem az elmúlását, pont azért, mert senkinek sem akarok rosszat! Ezért kértem segítséget, hogy hogyan lehetne könnyebben elfeledni a srácot?!

2012. júl. 11. 22:57
 14/30 anonim ***** válasza:
Utolsó-nem értelek a barátnőja 17 év alatti lehet ha a kérdező 17-nem hinném hogy akkora mellei vannak egy ennyi idős lánynak ...
2012. júl. 11. 22:57
 15/30 anonim ***** válasza:

Akkor leírom másképp.

Komoly kapcsolatban vagy és mégis beleszeretsz másba!

tudod hogy nem szabad mert rosszabb lessz de még tartod vele a kapcsolatot!

A többi csak körítés!

Te írod, hogy minél hamarabb el akarod felejteni de mégis barátkozni akarsz vele! (na neeee mááárr) Ennél a résznél sántít a dolog!

itt lép be a kevered a barna mártást!

Ha valakit el akar felejteni az ember akkor azzal megszakít minden kapcsolatot!

Ennyi! Nincs sms, facebook, iwiw, kellemes társalgás! átnézel rajta és hamar elfelejted.

2012. júl. 11. 23:05
 16/30 A kérdező kommentje:
Igen, ezt mind értem is és teljes mértékben igazad van, de nem ismersz és ez nagy baj. :( Én "mindenkivel jóba vagyok" típus vagyok és nem tudom, hogy barátok maradnánk-e ha leírnám neki a szitut, vagy pedig ha távolodnék. Egy mindenféleképpen segítőkész egy rendes srácról van szó, tehát még azt se lehetne mondani, hogy "lesz@arom, mivel bunkó". Ezért nem tudom, hogy hogyan távolodjak. Írjam le neki, hogy mi a gond? Vagy tényleg töröljem mindenhonnan? Vagy esetleg más megoldás? :(
2012. júl. 11. 23:09
 17/30 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mint leírtam már, az osztálytársad azon túl, hogy kedves veled, félre érti a közeledésedet!!!

Pont a közeledésed miatt olyan érzelmeket táplál majd irántad amivel csak a probléma lesz! (szerelem)

És te már tudod!? Hogy ez nem tartós? hogy nem jönne össze? pont ennyire nem vagy határozott hogy ezt 100%-osan tudjad!

A tetteiddel arra buzdítod, hogy folytassa a közeledést, sőt te közeledsz egyre jobban felé! (teszed alá a lovat) Ismerős a megfogalmazás??? Ezt degradáltad az előbb!!!

Ahogy azt is hogy két másik férfi érzelmeivel szórakozol!

2012. júl. 11. 23:20
 18/30 A kérdező kommentje:
Én nem úgy beszélek vele, mintha közelednék, kicsit tartózkodó vagyok, pont azért, hogy ne vegye észre. Mégis megtetszett az, hogy jó fej és hogy rendes, de a barátom még ezentúl is többet tud nyújtani, szóval nem értem az érzelmeim kacifántozását. Tudom, hogy semmi pénzért nem hagynám ott a barátomat ő miatta és nem is akarom. Csak valahogy ezt a tetszést el kell felejtenem, hogy ne érezzem azt, hogy ha már nem lesz barátom, lesz másik úgyis. Nem akarom ezt! :(
2012. júl. 11. 23:24
 19/30 A kérdező kommentje:
Ha tudsz segíteni, azt is írhatnád! :) Hogy esetleg melyiknek-mit mondjak?
2012. júl. 11. 23:25
 20/30 anonim ***** válasza:
Döntsd el te 17 évesen ne állapodj meg az elsőnél mert lehet nem most de évek múlva bánni fogod még fiatal vagy :)
2012. júl. 11. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!