Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek? Normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek? Normális válaszok többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel megismerkedtem egymásba szerettünk.Mindig azt írja hogy velem akar lenni.De akár mikor találkozót javaslok most nem jó majd megbeszéljük meg stb.nem tudom mit tegyek vagy hogy ő mit gondol érez
2012. júl. 11. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

akkor ez monitorláwcsi? képernyő mögött nagy szája van, de élőben meg fél?

lehet te vagy neki az első, ne siettesd a dolgokat.

2012. júl. 11. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok neki az első meg már sokszor találkoztunk de 1-2 hete kezdte el ezt csinálni...
2012. júl. 11. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Cseteléssel nem lehet egymásba szeretni.
 4/12 anonim ***** válasza:
Találkoztatok már vagy neten ismerted meg? Neten sanszos hogy valami nincs rendben vele és emiatt vagy ettől függetlenül nincs önbizalma.. Magyarán csúnyácska és nem akar emiatt elveszíteni..
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem neten ismerkedtünk meg nem fb kockák vagyunk hogy csak az létezik egy sátrazáson.És igen nagyon sokat találkoztunk
2012. júl. 11. 19:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát kérdezd meg tőle,hogy mi nincs rendben.. Tőle biztos értelmesebb válasz jön,mint tőlünk:)
2012. júl. 11. 19:37
 7/12 mizuzizu92 ***** válasza:
Szerintem hülyít
2012. júl. 11. 19:40
 8/12 A kérdező kommentje:
Sokszor megfordul a fejemben.
2012. júl. 11. 19:41
 9/12 anonim ***** válasza:
jah sezrintem is van máás n eki - vagy csupán a haverok buli pia fontsabb
2012. júl. 11. 19:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem mert tudom hogy egész nap otthon van.De ha én nem hívnám lehet fel sem hívna.
2012. júl. 11. 19:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!