Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt el kéne hinnem? Egyik este belenéztem a párom mobiljába teszem hozzá biztonsági zár van rajta. Na de én feltörtem és egy olyan sms volt benne hogy bocs picim hogy tegnap nem vettem fel. Szeretlek csók.
Figyelt kérdés
Erre én megkérdeztem mi ez? Hát hogy a haverjának írta a csaj csak a haverja most barátnőjével van ezért az ö számára irt.(én is ismerem azt a haverját tudom hogy van csaja) fel hívtam a csajt aki írta az smst mondta hogy ö nem az én pasimnak írta hanem a haverjának meg a sráccal is beszéltem ö is azt mondta hogy neki szánták az smst és hogy ne mondjam el a csajának. Ja és a pasim és a haverja munka társak is.2009. júl. 12. 08:18
31/35 anonim válasza:
09:17 vagyok
A pasid hogy viselkedik veled?Inkább kerül?És a szex?Azzal mi van?Olyan érzésed van minta egy idegennel lennél együtt?Ezt nem csak a szexre értem hanem a napközbeni együttlétekre.Beszélgettek?Ad puszit?
Mert ha már olyan veled mint egy idegennel akkor nem a havernak kellett az a nő.
32/35 A kérdező kommentje:
puszilgatni puszilgat a szexel nincs gond szeretget meg minden. De lehet azért mert bűntudata van nem?
2009. júl. 16. 11:33
33/35 anonim válasza:
Hát nem tudom.Az is lehet,hogy igazat mondott.Milyen volt előtte a kapcsolatotok?Mindennaposak voltak a veszekedések?Mert ha jól megvoltatok akkor lehet,hogy nem neki írt a csaj!És igazat mondott!
34/35 anonim válasza:
Mondd azt a pasidnak, hogy beszéltél a csajjal, és mindent tudsz kettőjükről. Ettől beadja a derekát ha megcsalt.
35/35 anonim válasza:
Szerintem meg simán letagadná ha azt mondaná,hogy tud mindent.Úgy is visszakérdez,hogy mi mindent tudsz?És akkor meg már összezavarodik szegény és úgy is kiderül,hogy csak blöffölt.
Éjszaka mikor alszik néz6d meg a telóját újra!Ha megváltoztatta a biztonsági kódját akkor rejteget valamit!Kérj részletes számlát.Onnan látod ki hívta.Az egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!